7-8 bin tl arası monitör öneri

pc olarak 9060xt ve r5 7500f düşünüyorum oynadıklarım valorant cs2 ve hikayeli oyunlar renkler falan iyi olsun diyorum hz değeri de önemli benim için bunu düşünüyordum başta https://www.hepsiburada.com/lenovo-...24adgr188004076491&gad_campaignid=22778446524 ama renkleri kötü diyorlardı konu açayım dedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
moruk 9060xt var elinde geç hz i 1080p yi yapıştır bunu 2k keyfine bak 180hz de yeter

2k bakabilirsin hocam fps oyunlarini ağırlıklı oynamıyorsan. Ktc h27t22c bakabilirsin

gray to gray 1 ms 2k 27 inç 180hz pivotlu cillop gibi monitör bütçe yetiyosa bunu alabilirsin. Biraz daha çıkarsan aynı özellikli mag serisi var onun renk değeri bir tık daha iyi ama gözle çok farkedemezsin. Bu üründe yine en iyi renk değerlerine sahip olanlardan bir tanesi

Fps oyunvusuysan lenovoyu da alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de rampage titan var 400hz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de rampage titan var 400hz
hocam içinde rampage geçen bir monitör alacağıma parayı yakarım daha iyi büyük ihtimal 2k alacağım

hocam fpsçiysen kendi attığın monitör bu fiyatta bence rakipsiz renkleri için çok iyi denmese de ince ayarlarla fpsde daha mantıklı olur

Geri