Yardım MSİ THH’ye vereceğim.

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,020
Arkadaşlar selam, MSİ G2412 model monitörüm var şuan Servispointte garantiye girdi, ürün kronik panel arızasından garantide, oradaki teknisyen arkadaş ücretli panel değişimi yapabiliriz diyor.
açıklamada kutu içeriğinde köpüğün eksik olduğu ve panelin kırık olduğundan bahsediyor. Ürünün garantiye gitmeden önce videosunu çektim. Kırık vesaire hiç bir şey yok. Görüntüde ekliyorum.
THH ye başvuracağım nasıl bir yol izlenmeli?

Ekler

• IMG_2097.webp
    IMG_2097.webp
    56.7 KB · Hit: 210
Arkadaşlar selam, MSİ G2412 model monitörüm var şuan Servispointte garantiye girdi, ürün kronik panel arızasından garantide, oradaki teknisyen arkadaş ücretli panel değişimi yapabiliriz diyor.
açıklamada kutu içeriğinde köpüğün eksik olduğu ve panelin kırık olduğundan bahsediyor. Ürünün garantiye gitmeden önce videosunu çektim. Kırık vesaire hiç bir şey yok. Görüntüde ekliyorum.
THH ye başvuracağım nasıl bir yol izlenmeli?
chatgpt ile eksiksiz güzelce metin yazabilirsin çok uğraşmadan ama resmi şekilde ve olayı anlat seni madur ettiklerini at bu arada msi değil servispointi şikayet edeceksin yoksa süreç uzuyor ondan önce de haklarımı biliyorum vs diye yine şikayet varda tehtid eder gibi değilde alttan o mesajı vererek konu aç paşa paşa yazıyor yardımcı oluyorlar denendi onaylandı

chatgpt ile eksiksiz güzelce metin yazabilirsin çok uğraşmadan ama resmi şekilde ve olayı anlat seni madur ettiklerini at bu arada msi değil servispointi şikayet edeceksin yoksa süreç uzuyor ondan önce de haklarımı biliyorum vs diye yine şikayet varda tehtid eder gibi değilde alttan o mesajı vererek konu aç paşa paşa yazıyor yardımcı oluyorlar denendi onaylandı
Sağ olun hocam teşekkür ederim şimdi şikayet var da yazacağım msi ya mail‘den de yazdım

Paketlediğinde fotoğraf-video çektin mi?
(Köpüğün olduğu görünüyor mu?)
Köpüğün olduğunu kanıtlarsan belki senin için daha kolay olur.

Uzatıyorlarsa elinde kanıtların varsa direkt thh şikayet et

MSI anakart ve monitör almıştım, ikisi de sorun çıkardı. İşlerim vardı, uğraşamadığım için iki ürün de elimde kaldı. MSI globalde iyi bir marka olabilir ama Türkiye’de rezalet ötesi. Ayrıca abartıldığı kadar ürünleri kaliteli değil. Bu marka neye göre övülüyor anlamadım. Monitörleri vasat, gamepad desen rezalet; anakartları desen ASUS’un anakartları çok daha iyi. PR çalışması bu olsa gerek.
NOt: ventus serisine girmedim bile..

oradaki teknisyen arkadaş ücretli panel değişimi yapabiliriz diyor.
nasıl bunu diyebiliyor hayret. üretim hatası deyip para iadesi - değişim diye onay vermesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thh 5 ay sürüyor

servise gidip çirkeflik yap babanı yada bir tanıdığını götür. haklarından bahset. ama dersine iyi çalış :D

nasıl bunu diyebiliyor hayret. üretim hatası deyip para iadesi - değişim diye onay vermesi lazım.

thh 5 ay sürüyor

servise gidip çirkeflik yap babanı yada bir tanıdığını götür. haklarından bahset. ama dersine iyi çalış :D
Aynı şehirde olsak servis Point’e gideceğim hocam zaten ondan yana sıkıntı yok ben hakkımı Tekte savunabilirim ALLAH’a şükürler olsun bakalım görüşeceğiz THH de. Bundan sonra MSİ mi ASLA!

MSI anakart ve monitör almıştım, ikisi de sorun çıkardı. İşlerim vardı, uğraşamadığım için iki ürün de elimde kaldı. MSI globalde iyi bir marka olabilir ama Türkiye’de rezalet ötesi. Ayrıca abartıldığı kadar ürünleri kaliteli değil. Bu marka neye göre övülüyor anlamadım. Monitörleri vasat, gamepad desen rezalet; anakartları desen ASUS’un anakartları çok daha iyi. PR çalışması bu olsa gerek.
NOt: ventus serisine girmedim bile..
Sorma, 3 fanlı olupta ventus kadar ısınan kartlar görmedim. Asus tek fanla çözüyor o işi 😆 ana kart ve ekran kartı kesinlikle asus tercihim olacak

Paketlediğinde fotoğraf-video çektin mi?
(Köpüğün olduğu görünüyor mu?)
Köpüğün olduğunu kanıtlarsan belki senin için daha kolay olur.
Maalesef hocam aklıma gelmedi hiç koruma köpüğünün bir tanesi eksikti onun dışında kutudaki bütün poşetler etiketler hepsi duruyor kendi kutusunun üzerine poşet geçirip bantladım ayrıyetten streç film ile sardım sallanıp çizilmesin diye bütün poşetlere geçirdim bütün her şeyi. İçinde kopuk var ama bir tanesi eksik

MSI Global'e de ulaşmayı deneyebilirsin. Benzer bir şeyi kingston için ben yapmıstım haftalarca maillerime gelmeyen cevap, bi anda gelmişti
Hocam mail’den yazdım ama geri dönüş alamadım

Bu tarz markalar ölü piksel, panel arızası vb. durumlarda da yardımcı olmuyor. AOC den şaşmamak lazım.

Köpüğü eksikse yolda hasar görmüştür. Hata sende oluyor bu durumda. Önlem almakla sen yükümlüsün.

Köpüksüz veya eksik köpük kargoladıysan normal bir durum.

Geri