Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

CS veya Valo fark etmez neden ölüm maçında awp çekiyorsunuz nasıl zevk alıyorsunuz aklım almıyor birde pompalı oynayanlar aim kasmaya giren vuruş denemeye giren herkesi oyundan soğutuyorlar valla.
Awp+ beretta sarıyor

negev mi alalım napalım usta. geçen negev ile ortalığı alt üst ettim sert yorumlar geldi.

negev mi alalım napalım usta. geçen negev ile ortalığı alt üst ettim sert yorumlar geldi.
Hocam ölüm maçının ölüm maçlığı kalmıyor, oyun çok yavaşlıyor çok sıkıcı eğlencesiz hale geliyor aim kasmaya vuruş denemeye giren adam için. Awp oynayanlar bir amaçla girmiyor vakit geçsin adam vurayım diye nadirdir awp çalışmaya giren.

Bazen normal tüfekle vuramadığım hedefleri keskin nişancı ile vuruyorum gayet sarıyor.

CS veya Valo fark etmez neden ölüm maçında awp çekiyorsunuz nasıl zevk alıyorsunuz aklım almıyor birde pompalı oynayanlar aim kasmaya giren vuruş denemeye giren herkesi oyundan soğutuyorlar valla.
awp anlarım çok güzel ama pompalı saçma

onlar da aim kasmaya giriyor, pompali icin de aynisi ama isin eglenceli bir kismi da var simdi

awp ile zıplayarak noscope headshot vurmaya çalışmak kadar zevkli bişey yok bence

Ne zavki hocam

Keleş+ deagle en iyisi. Awp oynamak kadar kolay ve itici bir şey yok ölüm maçında.
keleş deagle bencede ama zaten oyunun amacı ölüm maçı stres atmak için gelen var oyu var buyu var çok takılmamak lazım ölüm maçında ben mesela açıyorum şarkıyı takılıyorum arada

Geri