Yardım MSİ THH’ye vereceğim.

Köpüksüz veya eksik köpük kargoladıysan normal bir durum.
Olay burada kırılıp kırılmaması değil, ürün AYIPLI bir ürün olmasına rağmen (G2412) değişim yapmamaları. İnternette 2.elde bir tane sağlam G2412 yok. Varsa da sıfır kutu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Köpüğü eksikse yolda hasar görmüştür. Hata sende oluyor bu durumda. Önlem almakla sen yükümlüsün.
bir köpük eksik diye bu kadar olmamalı. Diğer köpüklerini taktım monitöre. Köpük kısmınıda geçtim köpükler sadece köşe yan kısımları koruyor. Ortadan gelecek bir darbede köpükler tam olsa da kurtaracak mıydı?

Şikayet var’a şikayeti ilettim. Geri kalan kısımda yarın herhangi bir dönüş almazsam THH’ye başvuracağım. Ne heveslerle alıyoruz gördüğümüz muameleye bak. Acer monitorumde garantide bir kez olsun boyle bir sorun yaşamadım. MSI acilen türkiye servis kısmına el atmalı.

Ekler

• IMG_2167.webp
    IMG_2167.webp
    226.3 KB · Hit: 33
Olay burada kırılıp kırılmaması değil, ürün AYIPLI bir ürün olmasına rağmen (G2412) değişim yapmamaları. İnternette 2.elde bir tane sağlam G2412 yok. Varsa da sıfır kutu.

bir köpük eksik diye bu kadar olmamalı. Diğer köpüklerini taktım monitöre. Köpük kısmınıda geçtim köpükler sadece köşe yan kısımları koruyor. Ortadan gelecek bir darbede köpükler tam olsa da kurtaracak mıydı?

Şikayet var’a şikayeti ilettim. Geri kalan kısımda yarın herhangi bir dönüş almazsam THH’ye başvuracağım. Ne heveslerle alıyoruz gördüğümüz muameleye bak. Acer monitorumde garantide bir kez olsun boyle bir sorun yaşamadım. MSI acilen türkiye servis kısmına el atmalı.
Ama kırılmış. Önemli olan sonuç.

Arkadaşlar selam, MSİ G2412 model monitörüm var şuan Servispointte garantiye girdi, ürün kronik panel arızasından garantide, oradaki teknisyen arkadaş ücretli panel değişimi yapabiliriz diyor.
açıklamada kutu içeriğinde köpüğün eksik olduğu ve panelin kırık olduğundan bahsediyor. Ürünün garantiye gitmeden önce videosunu çektim. Kırık vesaire hiç bir şey yok. Görüntüde ekliyorum.
THH ye başvuracağım nasıl bir yol izlenmeli?
allah kimseyi servispointe düşürmesin diyicem de asus gigabyte ve msı a maalesef bunlar bakıyor inşallah çözülür

Ama kırılmış. Önemli olan sonuç.
Elimde sağlam ama arızalı olan videosu var.
Bir esnaf olarak her zaman tüketicinin tarafını tutarım. Böyle bir şey kabul edilemez.

allah kimseyi servispointe düşürmesin diyicem de asus gigabyte ve msı a maalesef bunlar bakıyor inşallah çözülür
Asus anakart ve ekran kartım var bunca zaman sorun yaşamadım umarım yaşamayız Asus iyi msi ya göre

Sen mesela köpüğün eksik olmasını sorun etmiyorsun ama, şöyle düşün.
Kargoda o ürünler istifleniyor. Üst üste koyuluyor. Veya yolda giderken arabada çukurda hopluyor vesaire. 1 tane köpük dediğin şeyin önemi orda çıkıyor. Burada Msi'da bir hata bulamadım. Tek hataları belki şu olabilirdi, kutudan köpük eksik çıktıysa ürünü hiç daha denemeden geri kargolayabilirlerdi. Madem kutuda köpük yok fişe takmamaları bile gerekirdi belki. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Suçu sizde bulmak gibi olmasın ama maalesef bence haklı durumda msi.

Sen mesela köpüğün eksik olmasını sorun etmiyorsun ama, şöyle düşün.
Kargoda o ürünler istifleniyor. Üst üste koyuluyor. Veya yolda giderken arabada çukurda hopluyor vesaire. 1 tane köpük dediğin şeyin önemi orda çıkıyor. Burada Msi'da bir hata bulamadım. Tek hataları belki şu olabilirdi, kutudan köpük eksik çıktıysa ürünü hiç daha denemeden geri kargolayabilirlerdi. Madem kutuda köpük yok fişe takmamaları bile gerekirdi belki. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Suçu sizde bulmak gibi olmasın ama maalesef bence haklı durumda msi.
Ben kutuda sadece monitörü göndermedim ki monitör tek başına kutunun içinde oynasın. ayağı kablolari vesaire derken zaten kutunun içi sıkış sıkışık olduğu için monitör oynama şansı yok ayrıca dışına kumaş poşet geçirip kat kat ve streç filmde sardım monitörü poşetine koydum yan köpüğünü taktım tek bir köpüğü eksikti sadece yine içine kumaş parçası sıkıştırıp bir ihtimal oynamaması için gayret edebilirdim fakat garantiye gideceği zaman kutunun içinden böyle bir şey çıkınca ne alaka denmemesi için koymadım

Sana tavsiyem thh öncesi msi global'e ulaş. Ben genelde firmalarla sorun yaşadığımda böyle yapıyorum. Globalin yetkisi varsa genelde müdahale ediyor. Edemiyorsa da olumlu cevap gelirse tr servisine maili ekleyip yönlendirip öyle derdimi anlatıyorum.

Arkadaşlar selam, MSİ G2412 model monitörüm var şuan Servispointte garantiye girdi, ürün kronik panel arızasından garantide, oradaki teknisyen arkadaş ücretli panel değişimi yapabiliriz diyor.
açıklamada kutu içeriğinde köpüğün eksik olduğu ve panelin kırık olduğundan bahsediyor. Ürünün garantiye gitmeden önce videosunu çektim. Kırık vesaire hiç bir şey yok. Görüntüde ekliyorum.
THH ye başvuracağım nasıl bir yol izlenmeli?
@MSI TÜRKİYE neredesin kral?

Sana tavsiyem thh öncesi msi global'e ulaş. Ben genelde firmalarla sorun yaşadığımda böyle yapıyorum. Globalin yetkisi varsa genelde müdahale ediyor. Edemiyorsa da olumlu cevap gelirse tr servisine maili ekleyip yönlendirip öyle derdimi anlatıyorum.
Hocam MSİ ya nereden ulaşabilirim hem global hem msi türkiyeye?

nasıl bunu diyebiliyor hayret. üretim hatası deyip para iadesi - değişim diye onay vermesi lazım.

thh 5 ay sürüyor

servise gidip çirkeflik yap babanı yada bir tanıdığını götür. haklarından bahset. ama dersine iyi çalış :D
yok o kadar sürmüyor benzeri sorun bende vardı ben thhye verdim haklı çıktım

Bir kaç kişi burada durumu yanlış anlamış ben %100 haklıyım diye bir şey hiçbir zaman demedim demeyeceğim. Ama ortada servis Point ve MSİ’ın hatalı olduğu kesin. yani o kadar para verip adı üzerinde MSİ monitör alıyorsun kalitelidir diyorsun güzeldir diyorsun ama gördüğünüz muamele karşınızda. Ben haklarimi aramaya devam edeceğim gerekirse her yerde de paylaşırım. VE SADECE BAŞLI BAŞINA BİR KÖPÜK MONİTÖRÜ KORUMAZ. KORUYAMAZ.
Herhangi bir kargo firmasının herhangi bir kargo önüne nasıl davrandığını hepimiz biliyoruz (istisnalar dışında) araçta herhangi bir sıkıştırmada ortadan gelecek bir darbede kırılması çok muhtemel.

Geri