Yardım Ekran Kartımda 3 Güç Girişi Var Ancak Güç Kaynağımda 2 Adet Var

MrWox

80+
Reaksiyon skoru
43
merhabalar asus prime 9070xt ekran kartı ve deepcool 850w power var ekran kartım 3 adet 8 pin kablo ile çalışıyor işlemcim de anakartta 2 pin ile çalışıyor ama powerda 3 adet cpu/PCI-E girişi var yardım

inceledim ama diagramı yok ya 16 pin to 8+8 cıkıs veren kablo alacaksın ya da 8 to 2x 6+2 ama diagram yok kendin cıkarman lazım hertürlü

inceledim ama diagramı yok ya 16 pin to 8+8 cıkıs veren kablo alacaksın ya da 8 to 2x 6+2 ama diagram yok kendin cıkarman lazım hertürlü
diagram derken nedir o hocam
Post automatically merged:

ne yapacağımı ve ne alcağımı anlatma şansın varmıdır hocam

deepcool pn850m 850w ATX 3.1PCLE 80+gold
Sitesinde verilen bilgiye göre ekran kartı için gerekli olan güç kablosundan 3 adet var. Kutusuna tekrar bak gözünden kaçmış olabilir.
1775155285359.webp

Sitesinde verilen bilgiye göre ekran kartı için gerekli olan güç kablosundan 3 adet var. Kutusuna tekrar bak gözünden kaçmış olabilir.
Alıntıyı görüntüle

sorun kablo değil hocam 2 adet işlemci girişi var ekran kartımda da 3 adet giriş var toplam 5 ama bende 3 giriş var ikisine ait olan powerda işlemciyi teke düşürsem bile ekran kartına 2 tane kalıyor yine

dikkatli baktım 4 adet pci griişi var psuda sana lazım olan ise 3 + 2 lazım cpu cok guclu degilse 1 tane taksan yeterli (aslında tek olan guclu işlemciyede yeter de saglıklı kullanım acısından yapılıyor )

dikkatli baktım 4 adet pci griişi var psuda sana lazım olan ise 3 + 2 lazım cpu cok guclu degilse 1 tane taksan yeterli (aslında tek olan guclu işlemciyede yeter de saglıklı kullanım acısından yapılıyor )
hocam şöyle ki 3 cpu/pcı-e girişi 1 adet 12v2x6 giriş var

Bu şekilde takabilirsin.
1775155781031.webp

soldada pci var
Post automatically merged:

fark etmedim sağdada varmıs arkdas belirtmiş cok karısık bir tasarıma sahip psu
üzerine cpu pci yazmıyor sorun olmaz mı ben ondan ötürü takmadım

üzerine cpu pci yazmıyor sorun olmaz mı ben ondan ötürü takmadım
yok psu tarafını iki tarafı destekleycek sekilde ayarlamıslar kablo tarafı duzeltiyor önemli olan KABLONUN ÜZERİNDE YAZAN ÖNEMLİ CPU GPU YAZAR yanlış bağlama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri