deepcool pn850m 850w ATX 3.1PCLE 80+goldtam modeli nedir psunun
ne yapacam bilemedim gerçekten kafam yandı 2 gündür montajla uğraşıyorumtam modeli nedir psunun
diagram derken nedir o hocaminceledim ama diagramı yok ya 16 pin to 8+8 cıkıs veren kablo alacaksın ya da 8 to 2x 6+2 ama diagram yok kendin cıkarman lazım hertürlü
ne yapacağımı ve ne alcağımı anlatma şansın varmıdır hocaminceledim ama diagramı yok ya 16 pin to 8+8 cıkıs veren kablo alacaksın ya da 8 to 2x 6+2 ama diagram yok kendin cıkarman lazım hertürlü
Sitesinde verilen bilgiye göre ekran kartı için gerekli olan güç kablosundan 3 adet var. Kutusuna tekrar bak gözünden kaçmış olabilir.deepcool pn850m 850w ATX 3.1PCLE 80+gold
sorun kablo değil hocam 2 adet işlemci girişi var ekran kartımda da 3 adet giriş var toplam 5 ama bende 3 giriş var ikisine ait olan powerda işlemciyi teke düşürsem bile ekran kartına 2 tane kalıyor yineSitesinde verilen bilgiye göre ekran kartı için gerekli olan güç kablosundan 3 adet var. Kutusuna tekrar bak gözünden kaçmış olabilir.
Alıntıyı görüntüle
PN850M - DeepCool
The DeepCool PN850M is a new power supply that meets the latest Intel ATX 3.1 and PCIe 5.1 standard. With a dedicated 12V-2x6, 5 EPS/PCIe ports, the PN850M provides stable power for a wide range of modern high-power components. - DeepCool was founded with the mission of providing professional...www.deepcool.com
hocam şöyle ki 3 cpu/pcı-e girişi 1 adet 12v2x6 giriş vardikkatli baktım 4 adet pci griişi var psuda sana lazım olan ise 3 + 2 lazım cpu cok guclu degilse 1 tane taksan yeterli (aslında tek olan guclu işlemciyede yeter de saglıklı kullanım acısından yapılıyor )
fark etmedim sağdada varmıs arkdas belirtmiş cok karısık bir tasarıma sahip psusoldada pci var
üzerine cpu pci yazmıyor sorun olmaz mı ben ondan ötürü takmadımsoldada pci var
Post automatically merged:
fark etmedim sağdada varmıs arkdas belirtmiş cok karısık bir tasarıma sahip psu
yok psu tarafını iki tarafı destekleycek sekilde ayarlamıslar kablo tarafı duzeltiyor önemli olan KABLONUN ÜZERİNDE YAZAN ÖNEMLİ CPU GPU YAZAR yanlış bağlamaüzerine cpu pci yazmıyor sorun olmaz mı ben ondan ötürü takmadım