Eğer %75 uygun olursa Wraith W75 V2 alın. Bu fiyatlara %100 Razer falan alınmaz. Manyetik switch olduğundan çift basma neredeyse yaşamazsınız ve manyetik switchler, telli düz mekanik switchlere göre daha uzun ömürlü oluyor. Ayrıca basım vb. ayarı yapabildiğinizden, ayarın düşüklüğüne göre tuşa dokunarak da yazabildiğinizden hem sessiz hem de eli çok yormuyor.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Numpad şartsa şu tarz bir ek ürün alınabilir.
OYUNCU BAYKUS K3 Pro Trio-Mode Mekanik RGB Gaming Keypad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
www.trendyol.com
Bilek desteği olarak da şunu kullanıyorum. Boyutu %100 klavyeye göre, ama çok rahat. Ben %75 için versiyonunu bulamadım, sadece uzunluğu farklı olanı var.
Ergonomik Stealth Klavye Bilek Desteği 25mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
www.trendyol.com
Bütçeyi biraz aşıyor ama bu üçlü kusursuz olacaktır.
Ayrıca sitede %100 klavyeler de var.
wraithesports.com