Selamlar. Philips OneBlade kullanıyorum. 3 tane tarağı var 1,3 ve 5 olarak. Bunlar sakalı istediğim şekle getirmek için yeterli olmuyor. Sinekkaydı için fazlasıyla yeterli ama şekil veremiyorum. Bunun için uygun makine öneriniz var mıdır?
bütçe nedir ben 3 farklı philips kullanıyorum sinek kaydı, sakal ve saç için. sakala kullandığımı önereyim ona göreSelamlar. Philips OneBlade kullanıyorum. 3 tane tarağı var 1,3 ve 5 olarak. Bunlar sakalı istediğim şekle getirmek için yeterli olmuyor. Sinekkaydı için fazlasıyla yeterli ama şekil veremiyorum. Bunun için uygun makine öneriniz var mıdır?
Hocam 3-4 civarı olabilir maksimum.bütçe nedir ben 3 farklı philips kullanıyorum sinek kaydı, sakal ve saç için. sakala kullandığımı önereyim ona göre
Üstteki arkadaşın attığıyla aynı taraklar var sanırım sizinkinde de.bütçe nedir ben 3 farklı philips kullanıyorum sinek kaydı, sakal ve saç için. sakala kullandığımı önereyim ona göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu kullanıyorum fiyatı iyi gibi ve fazla fazla yetiyo uçları. ıslak kullanıma uygun. tek sıkıntı şarjda kullanılmıyo düzenli kullandıktan sonra şarja tak. beni 4-5 sakal tıraşında götürüyo
evet farklı taraklar var 1500tl fark vermeye değmez 3k ya attığım gayet iyi fazlasıyla iş görürHocam 3-4 civarı olabilir maksimum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstteki arkadaşın attığıyla aynı taraklar var sanırım sizinkinde de.
Teşekkürler hocam.evet farklı taraklar var 1500tl fark vermeye değmez 3k ya attığım gayet iyi fazlasıyla iş görür