Termal Macun Tavsiyeleri: Hangi Marka Daha İyi?

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
1500
Laptobumun işlemcisi acayip ısınıyor 12450hx alev alev yanıyor bildigin arc raiders ta 45w sabitledim 90 97 leri goruyor bana baya iyi bir termal macun lazım hazır almisken kardeşimin 5 yıllık giganyte 2060 inin termal macun, bakımınızda yapıyım diyorum varmı öneriler Thermal Grizzly ler iyi gibi görünüyor varmı bilgisi olan daha önce mx6 surdum ama pek bi halta yaramadı gibi çok zor sürülüyor yapışmıyor işlemciye

Laptobumun işlemcisi acayip ısınıyor 12450hx alev alev yanıyor bildigin arc raiders ta 45w sabitledim 90 97 leri goruyor bana baya iyi bir termal macun lazım hazır almisken kardeşimin 5 yıllık giganyte 2060 inin termal macun, bakımınızda yapıyım diyorum varmı öneriler Thermal Grizzly ler iyi gibi görünüyor varmı bilgisi olan daha önce mx6 surdum ama pek bi halta yaramadı gibi çok zor sürülüyor yapışmıyor işlemciye

termal macunlar arasında öyle devasa fark olmaz en iyisi ile en kötüsü arasında taş çatlasın 3-5 derece anca oynar
mx6 iyi bir termal macun aslında inş sürerken yaymak gibi bir hata yapmamışsınızdır viskozitesi yüksek olduğu çarpı şeklinde sıkıp bloğu oturtmanız gerekiyor. bunun dışında soğutma sisteminin tıkanıp tıkanmadığını kontrol edin yapraklar arasına ciddi anlamda toz biriktiyse hava tahliye olamaz en kaliteli macunda olsa bir halta yaramaz yine ısınır.

Buna bak

Notebook için Thermal Grizzly bence. Ne kadar MX kullandıysam taşırma yaptı.

kyronaut alıyosun madem iyi istiyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri