heisenberg3556
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
4 TAKSIT SECENEGI VAR . PESIN ALAMIYACAM ANCA TAKSIT ILE . SIZCE AINIR MI
alınır esnaflardaki garantisiz sıfır cihazlarda zaten zamdan dolayı 52 55 civarına çıktı , muhtemelen bilkom garantili yeni parti mallar 80-90 bin tl civarında satışa sunulur4 TAKSIT SECENEGI VAR . PESIN ALAMIYACAM ANCA TAKSIT ILE . SIZCE AINIR MI
4 TAKSIT SECENEGI VAR . PESIN ALAMIYACAM ANCA TAKSIT ILE . SIZCE AINIR MI
Bu fiyata konsol alanın aklı yoktur o paraya 9070xt li 5070 li baba sistem toplanırdün al demiştim umarım almışsındır şuan yeni zamlı fiyatı bilkom garantili 90bin olmuş![]()
Bu fiyata konsol alanın aklı yoktur o paraya 9070xt li 5070 li baba sistem toplanır
Alınmak istenen şeyden bağımsız direksiyon seti tavsiye eden bile var.konsol farklı pc farklı şeyler konsol alacak insana pc önermek daha da saçma ,, otomobil alacak adama motorsiklet al ikiside a noktasından b noktasına götürüyor demekle aynı şey.
2 sene sonra 40bin ödeyip değiştirmene gerek yok, ayrıca pcyi de oyun için alıyorsun konsolu da oyun için alıyorsun arada sadece fiyat farkı var yukari da yapılan karşılaştırma sacma ya Renault Al yada audi Al dese daha doğru bir örnek olurdu9070 XT'li ve 5070'li sistemi bu fiyata topladıktan iki sene sonra +40 bin TL fark ödeyip ekran kartını yükseltende akıl var mıdır?
Benlik bir durum yok. Ben gördüğümü söylüyorum. Adamın kartı zaten günümüz oyunları için yeterliyken bir konsol parasına ekran kartını güncelliyor. Sistemini güncelleyen bile var. Böyle kullanıcılar istisna değil üstelik.2 sene sonra 40bin ödeyip değiştirmene gerek yok, ayrıca pcyi de oyun için alıyorsun konsolu da oyun için alıyorsun arada sadece fiyat farkı var yukari da yapılan karşılaştırma sacma ya Renault Al yada audi Al dese daha doğru bir örnek olurdu