Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

Xcharcer

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar merhaba, İtopya’dan aldığım monitör ekran arızası (çizgi sorunu) nedeniyle servise gitti ve değişim raporu çıktı. Raporu İtopya’ya maille ilettim, 'ileteceğiz' dediler ancak üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran. Genel olarak İtopya'da değişim raporu sonrası süreç ne kadar sürüyor? Benzer tecrübesi olan var mı?

Allah kimseyi @itopya.com 'un eline düşürmesin. adamlardan fatura almak için 1 ay boyunca hergün aradım.

Arkadaşlar merhaba, İtopya’dan aldığım monitör ekran arızası (çizgi sorunu) nedeniyle servise gitti ve değişim raporu çıktı. Raporu İtopya’ya maille ilettim, 'ileteceğiz' dediler ancak üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran. Genel olarak İtopya'da değişim raporu sonrası süreç ne kadar sürüyor? Benzer tecrübesi olan var mı?
Monitör marka 3 harfli mi

Son düzenleme:
evet msı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

allah allah aradığımda direk siparişimin numarası üzerinden mailimine iletmişlerdi hemen
Bende de msi var aynı sorundan bende de var

kronikmiş sanırım
Ürün kargoda sıkıntı yaşamış herhalde kırılmış mıdır durumunu pek bilmiyorum bunu bahane Edip değiştiremeyiz diyorlar Mönitörün elimde sağlam ve arızalı olan videosu da var mönitör elime geldiği gibi direk tüketici hakem Heyeti’ne başvuracağım.

Onların sana yazmasını bekleme sen her gün ara adamları. Okadar fazla ara ki artık ismini söylediğinde seni hatırlasınlar
Evet haklısınız hocam mail yoluyla ya da aramayla illa darlamak lazım

o şirketten bedava ekipman verseler almam müşteri hizmetlerinin üslupları berbat bir monitör aldım sitelerinde ne adam akıllı sipariş bilgisi vardı (sipariş kargo durumu görme-sipariş iptali vs. yoktu) ne fatura görüntüleme yeri ben siparişin kargoya verildiğini kendim müşteri hizmetlerini arayarak öğrenmiştim. ha niye aldın diye sorarsan indirim çok iyiydi o zaman o yüzden ordan almaya mecbur kaldım.

bugün dönüş yapıldı
bu ürünü teklif ettiler .
bunlar kronik ben o yüzden mag olan versiyonunu almıştım

o şirketten bedava ekipman verseler almam müşteri hizmetlerinin üslupları berbat bir monitör aldım sitelerinde ne adam akıllı sipariş bilgisi vardı (sipariş kargo durumu görme-sipariş iptali vs. yoktu) ne fatura görüntüleme yeri ben siparişin kargoya verildiğini kendim müşteri hizmetlerini arayarak öğrenmiştim. ha niye aldın diye sorarsan indirim çok iyiydi o zaman o yüzden ordan almaya mecbur kaldım.

bunlar kronik ben o yüzden mag olan versiyonunu almıştım
ürünü kullananların görüşlerine baktım çoğu memnunum diyordu

Geri