Çözüldü✓ İndirme hızım 300 e çıkıyor geri 0 a düşüyor

Tutu_Mp4

80+
Reaksiyon skoru
5
Son 1 haftadır ne indirmeye çalışsam steam harici epic games ve riot client de indirme hızım 0 anı bir yükselişle 300-400 lere kadar çıkabiliyor fakat geri 0 a sabitleniyor Türkcell superonline kullanıyorum speedtest yaptığımda 500 download 50 uploadım var steamde hiçbir sıkıntı yok sorunsuz indiriyor. Modemi resetledim, fabrika ayarlarına getirdim hiçbirşey değişmedi diskimde sıkıntı vardır diye Rdr 2 Ultra grafiklerde açtım sorunsuz calışıyor 1Tb hafızasının yarıdan çoğu boş durumda. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan varmı yada çözümünü bilen Lütfen yardımcı olurmusunuz görsel_2026-04-03_021012325.webpgörsel_2026-04-03_021750709.webp

Son düzenleme:
Burada donanımsal sorun yok gibi duruyor. Aklıma bir tek yazılımsal bi darboğaz olduğu geliyor. Son olarak internet ayarlarında güvenli internet açıksa onu kapatıp tekrar dene. O da olmazsa bendeki çözüm önerileri tükeniyor.
Hocam sana çok teşşekür ederim yardımcı olmaya çalıstın çözümü şöyle buldum cmd yi yönetici olarak çalıstırıp ilk olarak
netsh interface tcp show global - Bunun ardından da netsh interface tcp set global autotuninglevel=normal -yazdım ve düzeldi ama genede çok teşşekür ederim yardımcı olmaya çalıstın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,008
Üyeler
192,856
Son üye
kagutamuseven
Geri