MurattiChiron
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Var mı öneriniz oyun ağırlıklı olucak bide dilekçe falan yazıcam çok bi işim yok ağır oyunlar oynamıyorum
Var mı öneriniz oyun ağırlıklı olucak bide dilekçe falan yazıcam çok bi işim yok ağır oyunlar oynamıyorum
neden ilki peki hocam![]()
Erazer Defender 17 P1 MD62757 Laptop
Erazer Defender 17 P1 MD62757 Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
buyur hocam ikiside çok iyi seçenekler ilkini öneririm am ikincinin işlemcisi çok daha güçlü belki ihtiyacın varsa ama bence ilkini al ram eklemesi yap![]()
Game Garaj Slayer X7T-5060 C8 Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5060 C8 Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
çünküm arada 7500tl rark var ve o farka değmez dediğim gibi ram i 32 yaparsıngamegaraja bakıyordum bende teknosadan peşin fiyatına 9 taksitte çekebiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden ilki peki hocam
Gamegaraj alabilirisn kullanıyorum memnunum hocam.Var mı öneriniz oyun ağırlıklı olucak bide dilekçe falan yazıcam çok bi işim yok ağır oyunlar oynamıyorum