Ekran Kartı İade Sorunu ve Yasal İşlem Tehdidi

Reaksiyon skoru
7
Sahibinden param güvende ile ekran kartı aldım. Bozuktu iade verdim ama adam ekran kartını ben bozmusum gibi yasal işlem başlattığını soyluyor sahibinden hesabımda bloke olmuş ne yapacağım kimlik dogrulama yapamıyorum yaşım 18den küçük. Bana bildirim gelmedi yasal işlem başlattığına dair ne yapacağım.

Sahibinden param güvende ile ekran kartı aldım. Bozuktu iade verdim ama adam ekran kartını ben bozmusum gibi yasal işlem başlattığını soyluyor sahibinden hesabımda bloke olmuş ne yapacağım kimlik dogrulama yapamıyorum yaşım 18den küçük. Bana bildirim gelmedi yasal işlem başlattığına dair ne yapacağım.
video kaydı vs var mıydı

kartın paketi acarken yok test ederken var lutfen size ulasabilecegim bir iletisim adresiniz varmı
ben pek bu işlerden anlamam ama şunu söyleyebilirim eğer kartı kutudan çıkardıp test etme aşamasına kadar kayıt ettiyseniz ki 2. ellerde bu çok önemli bir sorun yaşamazsınız hesabınız bloke edilmiş diyorsunuz sahibinden desteği sizi dinlemedi mi?

kartın paketi acarken yok test ederken var lutfen size ulasabilecegim bir iletisim adresiniz varmı
hocam paketi açarken pc ye takarken falan neden kayıt almadın bu basit bişe değil kanıt sunmazsan sürünürsün hatta belki günün sonunda başına kalır üstüne soğuk su içersin. tabi takarken bozmuş olma ihtimalin de olabilir. ayrıca yaşın 18 den küçükse ailenden birnin adına almış olman lazım onlara da danış kendi başına iş yapma

Yasal işlem başlatınca bildirim gelmezki reis 18 yaşından kucukmussun e devletten falan görebilirsin
Post automatically merged:

.

Son düzenleme:
neyin yasal işlemini başlatmış merak ettim :D onca dolandırılan var orda onlar başlatmıyorda bu mu başlatmış eğer adama yaşını söylediysen ve sonrasında bunu dediyse seni korkutmak içindir geçmiş olsun dostum ailene vs hesap açıp iletişime geçmeye çalış sahibinden ile

Geri