Yardım Kafaya baskı uygulamayan kulaklık önerisi

Useufffx

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
4500
Razer blackshark V2 X kullanıyorum kafamı sıkıyor,ağrıtmaya bile başladı artık.Bana kafayı üstten ve yanlardan sıkmayacak geniş rahat kulaklık önerir misiniz?

çok fazla kulaklık değiştim, cloud 2 corsair void elite logitech g prox hiçbiri yeterince rahat değildi en sonunda soundbar + mikrofon kombosuna geçtim, kulaklık işini rafa kaldırdım komple, ama rahatsızlar arasında en rahat ettiğim g335 ve steelseries arctis nova 3 dü, steelseriesin mikrofonu berbattı not olarak ekliyim, g335 çok hafif bi kulaklık o yüzden en az onunla rahatsız olmuştum. Artık CS falan oynarken kablosuz kulak içi kullanıyorum onun harici full soundbar, yazın kulaklık kafayı yedirtiyor insana.

Razer blackshark V2 X kullanıyorum kafamı sıkıyor,ağrıtmaya bile başladı artık.Bana kafayı üstten ve yanlardan sıkmayacak geniş rahat kulaklık önerir misiniz?
Kaliteden ödün vermeyince maalesef o baskı ilk başlarda olmasa bile uzun süreli kullanımlarda oluyor. Ben de bu sebepten kulak içi kulaklık aldım ve çoğu zaman onu kullanıyorum. Onun dışında arada bir kulak üstüne geçiyorum. Eğer kulak üstü şart ve başka olmaz dersen kesinlikle 300 gram altına bakman lazım uzun kullanımlar için. Lakin senin kulaklığında bir çok kulaklığa göre hafif kalıyor muhtemelen yanal baskı fazla. O yüzden ne önersem bilemedim. Yan baskı konusunda HyperX Cloud III iyi ama o da senin bütçeni aşıyor sanırım.

Geri