Msi afterburner ayarlari nasil olmali?

Reaksiyon skoru
14
1775232914333.webp
clock,core hizlarini artirmali miyim?

power limiti %75e çekip core hızını arttırıp daha az enerji daha az ısı aynı performansı elde edebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama amd nvidia gibi değil galiba -25 mi yapacaksın bunu?
1775233696905.webp

bende + - yok direkt % kaç olacağını ayarlıyorsun.

1775233752590.webp

sanirim. peki dediginiz seyin herhangi bir zarari var mi?
gücü azaltmanın donanıma bi zararı olamaz, en fazla güç azken yeterince beslenemezse o hızlarda bilgisayar kendini kapatır açar, core hızı nerede stabil çalışıyorsa orada bırakırsın. atıyorum -%25 de 250 yaptın çöktü 200 dene gibi gibi

AMD 9070XT videolarına bak, ben kaç + memory ekleneceğini bilmiyorum, videolar size güvenli olan minumum değeri söyler ama tahminen core speed+200 güvenilir gibi geldi, zaten en kötü pc yeniden başlar. Ancak tabi ilk denemede tutturmak istiyorsanız, referans almanız en doğrusu olur, UV içinde geçerli. Onun dışında Nvidia 5070 Ti OC yaptığım için biliyorum, msi skin değiştirmelisiniz, bu uygulamanın görünüşünü çünkü sanırım ayarlarda windows ile başla seçeneğinide seçsenizde olmuyor. Mystic Drerex Design kullanırsanız, sağdaki çarpının yanında windows işareti olacak onu seçerseniz, PC açıldığı zaman oc ayarları her zaman çalışacak.

Son düzenleme:
AMD 9070XT videolarına bak, ben kaç + memory ekleneceğini bilmiyorum, videolar size güvenli olan minumum değeri söyler ama tahminen yine memory +2k olur, ggdr7 olmadığı için belki 3k olmaz. core speed ise +200 güvenilir gibi geldi, zaten en kötü pc yeniden başlar. Ancak tabi ilk denemede tutturmak istiyorsanız, referans almanız en doğrusu olur, UV içinde geçerli. Onun dışında Nvidia 5070 Ti OC yaptığım için biliyorum, msi skin değiştirmelisiniz, bu uygulamanın görünüşünü çünkü sanırım ayarlarda windows ile başla seçeneğinide seçsenizde olmuyor. Mystic Drerex Design kullanırsanız, sağdaki çarpının yanında windows işareti olacak onu seçerseniz, PC açıldığı zaman oc ayarları her zaman çalışacak.
sakın +2000 falan yapma memorye nvidia gibi efektif hızını göstermiyorlar amd de gerçek saat hızı görünüyor
1775237387824.webp
adamın kart zaten şuan 2518 de çalışıyor 2700 falan deneyebilirsin.

sakın +2000 falan yapma memorye nvidia gibi efektif hızını göstermiyorlar amd de gerçek saat hızı görünüyor Alıntıyı görüntüleadamın kart zaten şuan 2518 de çalışıyor 2700 falan deneyebilirsin.
Hee ilginç miş neden o öyle yapmışlar, o zaman dediğimi unut hocam (hatta editleyip görmediyse görmesin haha)

memory ve core clock hızını ayrı ayrı dene, önce hangi clock hızında stabil çalıştığını çöz oyunlarda test ederek, sonra memory overclockla ki sorunun hanginde olduğunu anla, 2 sini aynı anda yaparsan neyden dolayı çöküyo çözemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,199
Üyeler
191,448
Son üye
palamutunbiyografisi
Geri