bayramyılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
sanirim. peki dediginiz seyin herhangi bir zarari var mi?power limiti %75e çekip core hızını arttırıp daha az enerji daha az ısı aynı performansı elde edebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama amd nvidia gibi değil galiba -25 mi yapacaksın bunu?
Alıntıyı görüntüle
bende + - yok direkt % kaç olacağını ayarlıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
gücü azaltmanın donanıma bi zararı olamaz, en fazla güç azken yeterince beslenemezse o hızlarda bilgisayar kendini kapatır açar, core hızı nerede stabil çalışıyorsa orada bırakırsın. atıyorum -%25 de 250 yaptın çöktü 200 dene gibi gibisanirim. peki dediginiz seyin herhangi bir zarari var mi?
sakın +2000 falan yapma memorye nvidia gibi efektif hızını göstermiyorlar amd de gerçek saat hızı görünüyorAMD 9070XT videolarına bak, ben kaç + memory ekleneceğini bilmiyorum, videolar size güvenli olan minumum değeri söyler ama tahminen yine memory +2k olur, ggdr7 olmadığı için belki 3k olmaz. core speed ise +200 güvenilir gibi geldi, zaten en kötü pc yeniden başlar. Ancak tabi ilk denemede tutturmak istiyorsanız, referans almanız en doğrusu olur, UV içinde geçerli. Onun dışında Nvidia 5070 Ti OC yaptığım için biliyorum, msi skin değiştirmelisiniz, bu uygulamanın görünüşünü çünkü sanırım ayarlarda windows ile başla seçeneğinide seçsenizde olmuyor. Mystic Drerex Design kullanırsanız, sağdaki çarpının yanında windows işareti olacak onu seçerseniz, PC açıldığı zaman oc ayarları her zaman çalışacak.
Hee ilginç miş neden o öyle yapmışlar, o zaman dediğimi unut hocam (hatta editleyip görmediyse görmesin haha)sakın +2000 falan yapma memorye nvidia gibi efektif hızını göstermiyorlar amd de gerçek saat hızı görünüyor Alıntıyı görüntüleadamın kart zaten şuan 2518 de çalışıyor 2700 falan deneyebilirsin.