🔥İndirim Getir Yemek %50 İndirim (Bazı Restoranlar)

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,208
Arkadaşımda da çıktığı için, sadece bana özel değildir umuduyla paylaşıyorum. Görselde yer alan restoranlardaki tüm ürünlerde geçerlidir. Az önce Mc Donalds'dan 550₺ menü sipariş edip 275₺ ödedim. Getir yemek uygulamasını açın, banner kartlarda bu kampanya yer alıyor mu inceleyin. Not: İndirim tutarı max 300 TL'dir. Minimum sipariş tutarından düşük ücret tutamaz.

1775317415760.webp

1775238575725.webp

Son düzenleme:
Artık bedava verseler dışarıdan eve yemek söylemem. Daha dün kapı kamerasında tatlıyı yalayan kuryeyi, asansör kamerasında da pizzayı otlanan elemanı gördükten sonra benim için tamamen bitmiştir.
10000/1 olacak şeyler bunlar. Kaldı ki bu eleman dandik bir restoran kuryesi. Getir / Trendyol / Yemeksepeti kuryeleri profesyonel. Seninki, sipariş ettiğim tarhana çorbamdan kıl çıktı ömür boyu bir daha tarhana çorbası sipariş etmeyeceğim demek gibi bir şey.
Not: Mc Donald's paketi güvenlik bantlı gönderdi, zincir restoranlar genelde böyle. Bu tip yerlerden alışveriş yapabilir yada talep edebilirsiniz.

McDonaldsın menüleri ne kadar kötü ya. nasıl batmadılar anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzde elli indirim olayı minimum sepetin altına inmiyor. İndirim tutarı her restorantta farklı. McDonalds 250 indiriyor, min sepet 280. 400 liralık bişi aldın 280ne iniyor. 530a tamamlayın yine 280 ediyor. minimum 530 alın yani

1000048358.webp

Menünün iğrençliği, tatsızlığı, proteinsizliği, pahalılığı. Tek sıra kemik deri karışımı nugget. Kalanı karbonhidrat ya şaka mı

Son düzenleme:
Bu bazen köfteci yusufa da geliyor geçen 280e tam ekmek köfte, küçük patates, bir tane içli köfte, 6 tane soğan, kola, trileçe aldım ooo oaci paci super guc 😋😋

İlk mesajda not olarak yazdım zaten. "Minimum sipariş tutarından düşük ücret tutamaz."
Geçen oses iki durum iki ayrani 160a indirmis. Ama sepet tutari 240 lira ben de indirimi yapmıyor saniyordum ama yemek sepetinde minimum fiyatı daha düşüktü orda da indirim vardı daha ucuza soylemistim. Minimum sepeti 100 liraydı

10000/1 olacak şeyler bunlar. Kaldı ki bu eleman dandik bir restoran kuryesi. Getir / Trendyol / Yemeksepeti kuryeleri profesyonel. Seninki, sipariş ettiğim tarhana çorbamdan kıl çıktı ömür boyu bir daha tarhana çorbası sipariş etmeyeceğim demek gibi bir şey.
Not: Mc Donald's paketi güvenlik bantlı gönderdi, zincir restoranlar genelde böyle. Bu tip yerlerden alışveriş yapabilir yada talep edebilirsiniz.
şaka mısın birader sen ragebait falan mı yoksa ciddi ciddi beyninden geçen düşünceler miğ ona göre yargılayacağız.

McDonaldsın menüleri ne kadar kötü ya. nasıl batmadılar anlamıyorum

Yüzde elli indirim olayı minimum sepetin altına inmiyor. İndirim tutarı her restorantta farklı. McDonalds 250 indiriyor, min sepet 280. 400 liralık bişi aldın 280ne iniyor. 530a tamamlayın yine 280 ediyor. minimum 530 alın yani

Alıntıyı görüntüle
Menünün iğrençliği, tatsızlığı, proteinsizliği, pahalılığı. Tek sıra kemik deri karışımı nugget. Kalanı karbonhidrat ya şaka mı
Burger King te aynı hem pahalı hem lezzettsiz hem sağlıksız

Bugün de geçerli.

Geri