PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 535
Ben aldım haftaya gelecek deneyeceğimBu model
Hocam bunlar sff pek tavsiye etmiyorlarBen zotac alırdım 54k.
Gece indirimlerini bekle vatanın. daha da düşer
Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın.
Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın.www.vatanbilgisayar.com
Hayırlı olsun şimdidenBen aldım haftaya gelecek deneyeceğim
Birkaç gün vaktin varsa haftaya çarşamba falan muhtemelen beni etiketlersen denemiş olabilirim. BilgilendiririmHocam bunlar sff pek tavsiye etmiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun şimdiden
Olur bütün parçalar tamam sadece kart kaldıBirkaç gün vaktin varsa haftaya çarşamba falan muhtemelen beni etiketlersen denemiş olabilirim. Bilgilendiririm
attığın diğer model ile arasında 4-5k fark var emin olamıyorumBu model
sonunda s takısı olan model alınmaz ama gamingpro modeli çok iyi bulursan o alınırBu model
Evet baya kafa karıştırıcıattığın diğer model ile arasında 4-5k fark var emin olamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gainward RTX 5070Ti Phoenix-S GS 16GB GDDR7 256bit 3-DP HDMI (NE7507TS19T2-GB2031K) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gainward RTX 5070Ti Phoenix-S GS 16GB GDDR7 256bit 3-DP HDMI (NE7507TS19T2-GB2031K) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hocam düzgün kart bulamıyorumsonunda s takısı olan model alınmaz ama gamingpro modeli çok iyi bulursan o alınır
Hocam düzgün kart bulamıyorum