super gösteriyor nerdeymiş uygulama hemen girek ve sitemiEn yüksek indirim oranları arkadaşlar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitörler
Alıntıyı görüntüle
Ekran Kartları
Alıntıyı görüntüle
Anakartlar
Alıntıyı görüntüle
Ramler
Alıntıyı görüntüle
Kasa Fan
Alıntıyı görüntüle
Geliyor arada şimdikadar minimum teklife 1899 TL gördüm LCD 140lik 120 hatırlamıyorum bana 2 tane reverse tekli LCD lazım.LIAN LI UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD fanların gaming gecesine geldiği oluyor mu? 1 aydır takip ediyorum Reverse veya LCD denk gelmedi.
Ben komple 3'lü set bakıyorum ama sanırım 120 reverse modellere çok talep olduğu için pek gaming gecesine getirmiyolar. Hafta içi bi ara 3 lü LCD 8500 dü sonra hemen artırdılar çünkü gaming gecesinde indirim oranını yüksek göstermeye çalışıyolar. Beyazı gelmese bile siyahı zamlandığı için hepsi nasibini alıyor. Valla pckolikten alıp geçsem mi oraya da pek güvenemiyorum.Geliyor arada şimdikadar minimum teklife 1899 TL gördüm LCD 140lik 120 hatırlamıyorum bana 2 tane reverse tekli LCD lazım.
Kasa çektim ordan ilk cektim sıkıntı oldu kartta parayi çekti hata verdi sipariş gözükmüyor.Ben komple 3'lü set bakıyorum ama sanırım 120 reverse modellere çok talep olduğu için pek gaming gecesine getirmiyolar. Hafta içi bi ara 3 lü LCD 8500 dü sonra hemen artırdılar çünkü gaming gecesinde indirim oranını yüksek göstermeye çalışıyolar. Beyazı gelmese bile siyahı zamlandığı için hepsi nasibini alıyor. Valla pckolikten alıp geçsem mi oraya da pek güvenemiyorum.
bunu nerden takip ediyorsunuz ?
kendi sitem hocam kolay takip etmek için yaptım burayada gönderiyorum saat10 dabunu nerden takip ediyorsunuz ?