Sıfır iPad Air M4 13" mü 2. el iPad Pro M4 13" mü?

apple seçseydim 1 tane 11 inç tabletle mezun oluyomuşum eğğğğğğ
s12 ultrada 24 gb ram olacak diye söylenti çıkmış bütçe yok dur yapma nolur
ipad pro m5 13 inçler eğitim indirimiyle kalem bedava şekliyle 73k mı oluyor şimdi hiç mi çıkamıyorsun o bütçeye
47.000 liradan 73.000 liraya da çıkmak biraz 🫢👉🏼👌🏼😭😜

Neye karar vermeye yakınsın
Air m3 ucuza var mı 20kya falan ona baksan ya artan parayi pro almak icin biriktirirsin m4 air yerine o daha mantikli geldi
Air alacak olursam sıfır alırım. Alacağım şey tamamen Apple'nin yaz aylarında yapacağı indirimde klavyenin olup olmayacağına bağlı. Eğer klavye olursa Pro bile almayı düşünürüm ama klavye olmazsa ona da para ayıracağım için Air alırım. İkinci elde çok temiz bir Pro denk gelirse onu da değerlendirebilirim. Baya muallakta bir konu yani şu an.

Air alacak olursam sıfır alırım. Alacağım şey tamamen Apple'nin yaz aylarında yapacağı indirimde klavyenin olup olmayacağına bağlı. Eğer klavye olursa Pro bile almayı düşünürüm ama klavye olmazsa ona da para ayıracağım için Air alırım. İkinci elde çok temiz bir Pro denk gelirse onu da değerlendirebilirim. Baya muallakta bir konu yani şu an.
Senin sayende ve yuzunden s12 ye bakmis bulundum 3000 nit ekran alti kamerali islemcisi m4le denk gelecek gibi duruyo bu ne abi (1tb si 24 ram)
ipad pro m6ya hangi oled ekrani satar acaba samsung
Post automatically merged:

Klavye ve klavyeli kilifta ustune bayagi odemen gerekiyordu gecen sene bedava gelmesi zor gibi geliyor

Klavye ve klavyeli kilifta ustune bayagi odemen gerekiyordu gecen sene bedava gelmesi zor gibi geliyor
Yok bedava olmasını beklemiyorum zaten ama "Çinli zarttirizort marka alacağıma bunu almak daha mantıklı." dedirtcek bir indirim söz konusu olursa alırım. Haricinde Çinli zarttirizort markalara veya Logitech K380S + M350 bakacağım.

Yok bedava olmasını beklemiyorum zaten ama "Çinli zarttirizort marka alacağıma bunu almak daha mantıklı." dedirtcek bir indirim söz konusu olursa alırım. Haricinde Çinli zarttirizort markalara veya Logitech K380S + M350 bakacağım.
M350 mousemus yeni fark ettim ben mx anywhere 3s bakmistim ozellikleri fena 🤣
Standli kilif alip mouse klavye kullanmak daha rahat olur bence ben trackpad sevmiyorum şahsen isterse dunyanin en iyisi olsun

M350 mousemus yeni fark ettim ben mx anywhere 3s bakmistim ozellikleri fena 🤣
3.000 lirayı bana versen ben de mouse olurum :D Bu arada önceki mesajlarımdan birinde dediğim gibi: 2 gün önce Pro M5 ilanı sadece 1 taneyken şu an 5 tane olmuş, yani sayısı gittikçe artıyor. Büyük ihtimalle yazın bir sürü ilan çıkar, bunu fırsat bilip uyguna bulursam onu da alabilirim.

3.000 lirayı bana versen ben de mouse olurum :D Bu arada önceki mesajlarımdan birinde dediğim gibi: 2 gün önce Pro M5 ilanı sadece 1 taneyken şu an 5 tane olmuş, yani sayısı gittikçe artıyor. Büyük ihtimalle yazın bir sürü ilan çıkar, bunu fırsat bilip uyguna bulursam onu da alabilirim.
TAblette taksitli alinabildigi icin 2. Ele kesinlikle karsiyim ben :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri