Aorus 3070 ti vs Rtx 4060

ismailkartal_fan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Elimde şuanda asus dual beyaz 4060 var bunu 11.000 civarına satıp 12500 e içi açılmamış sıcaklık değerleri iyi lcd ekranlı bir aorus 3070 ti buldum sizce aradaki 1500 ü verip geçeyim mi? Şahsen benim içime sindi

Geçilir 4060 2 k zorlar ama 3070ti 2k oyunda sorun yaratmaz. Ayrıca 3070ti için iyi fiyat

Geçilir 4060 2 k zorlar ama 3070ti 2k oyunda sorun yaratmaz. Ayrıca 3070ti için iyi fiyat
teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1775247198390.webp

sıcaklık değerleri böyle görüntü kalitesi düşük kusura bakmayın sıcaklık-72 hotspot-85 7dk 15 saniye

Vrm biraz sıkıntı ama ayar kısarak oynarım derse tam Mid/high kartı 60 fps alsın yeter 2k monitörle muazzam akar

Vrm biraz sıkıntı ama ayar kısarak oynarım derse tam Mid/high kartı 60 fps alsın yeter 2k monitörle muazzam akar
hocam zaten full fps oyunları oynuyorum sizce eski karta geçmeye değer mi bana değer gibi geldi

İstediğin zamanda aynı paraya çok rahat satarsin diye düşünüyorum hocam sıcaklık değerleri gayet iyi.
hocam aradaki farka göre eski karta geçmeye değer demi

FPS oyunalri daha çok işlemci ile alakali değer mi değmez mi kismina yorum yapamıyorum ancak alacağın kart 3070ti için verdiğin para iyi fiyattır.

teşekkür ederim hocam

Alıntıyı görüntüle
sıcaklık değerleri böyle görüntü kalitesi düşük kusura bakmayın sıcaklık-72 hotspot-85 7dk 15 saniye
Kartın fanlarını adam mı bu şekilde ayarlamış yoksa kart kendisi mi bu kadar fan açıyor normal mi yani bu

Kartın fanlarını adam mı bu şekilde ayarlamış yoksa kart kendisi mi bu kadar fan açıyor normal mi yani bu
hocam tam bi fikrim yok ama başka bi konuda bunu buldum
1775247634986.webp

FPS oyunalri daha çok işlemci ile alakali değer mi değmez mi kismina yorum yapamıyorum ancak alacağın kart 3070ti için verdiğin para iyi fiyattır.
teşekkür ederim hocam son olarak daha içi hiç açılmamış açtırıp macun bakımı yaptırırsam 3 yıl falan rahat götürür demi

hocam tam bi fikrim yok ama başka bi konuda bunu buldum Alıntıyı görüntüle

teşekkür ederim hocam son olarak daha içi hiç açılmamış açtırıp macun bakımı yaptırırsam 3 yıl falan rahat götürür demi
Yıl veremem ama güzel kart eğer aorus serisi olduğu için şık vs durıyor diye geçeceksiniz güzel hamle olur aldığın fiyata satarsın en kötü biraz kullanıp

hocam tam bi fikrim yok ama başka bi konuda bunu buldum Alıntıyı görüntüle

4060 ne kadar götürürse o da o kadar götürür hocam

Geri