AOC 25G4SRE ALINIR MI?

50. defa diyorum. monitör markaya ve kağıt üstündeki özelliklere göre alınmaz. msi mı güven veriyo mesela. rezalet panelli bi ton monitörü var. en az 3 tane ben alıp aide ettim. ölü piksel garantisi bile vermiyolar gamepower da 0 ölü piksel garantisi var ve paneli çok kaliteli pchocası içini açıp üreticisine kadar bakmıştı incelemesinde ve çok kaliteli bi monitör
yani hocam ben bunu markaya bakarak söylemiyorum arkadaşımda denemişti kafası kadar ölü piksel çıktı anında iade etti

Yok hocam 1080p olsun, 2k ile fazla işim olmayacak gibime geliyor, 2k monitör ile cs oynamakta pek sarmaz gibi, genellikle rekabetçi takılıyorum, cs2 pubg squad bf tarzı.
buna bi bakabilirsin uygun yollu ararsan hem 240hz paneli iyi
Post automatically merged:

yani hocam ben bunu markaya bakarak söylemiyorum arkadaşımda denemişti kafası kadar ölü piksel çıktı anında iade etti
paneli hasar almıştır. hem ölü piksel şans işi markanın garantisi var değişim yapıyolar hemen bende aldığımda 2 tane ölü piksel çıkmıştı hemen değiştiler

50. defa diyorum. monitör markaya ve kağıt üstündeki özelliklere göre alınmaz. msi mı güven veriyo mesela. rezalet panelli bi ton monitörü var. en az 3 tane ben alıp aide ettim. ölü piksel garantisi bile vermiyolar gamepower da 0 ölü piksel garantisi var ve paneli çok kaliteli pchocası içini açıp üreticisine kadar bakmıştı incelemesinde ve çok kaliteli bi monitör
1080p öneriiz var mı hocam?

paneli hasar almıştır. hem ölü piksel şans işi markanın garantisi var değişim yapıyolar hemen bende aldığımda 2 tane ölü piksel çıkmıştı hemen değiştiler
1080p öneriiz var mı hocam?
önerdim burda

Hocam yine 7k bütçem var monitör için aoc 300hz lenovo hakkında bilgim yok.

Hocam çektim sistemi sonunda :D

Lenovo monitör nasıl, renkleri olsun veya ölü piksel ile karşılaşır mıyım?

Bu monitörde var, sizce nasıldır?

Hocam yine 7k bütçem var monitör için aoc 300hz lenovo hakkında bilgim yok.

Hocam çektim sistemi sonunda :D

Lenovo monitör nasıl, renkleri olsun veya ölü piksel ile karşılaşır mıyım?

Bu monitörde var, sizce nasıldır?
Lenovo fiyat performanstır daha once 7k onerisi motitör onerisine yazmıştım bir arkadaşda vardı kaliteli ve güzel monitör fiyatına göre diyordu zaten. İsterseniz araştırın yt de veya başka forumlarda bu monitör ile yorumlar var 320 hertz 0.5 ms ( sanırsam 1080p) ıps monitör

önerdim burda
Hocam lenovo monitörü alacağım, monitör kolu olarak öneriniz var mı?

Lenovo fiyat performanstır daha once 7k onerisi motitör onerisine yazmıştım bir arkadaşda vardı kaliteli ve güzel monitör fiyatına göre diyordu zaten. İsterseniz araştırın yt de veya başka forumlarda bu monitör ile yorumlar var 320 hertz 0.5 ms ( sanırsam 1080p) ıps monitör

Monitör kolu öneriniz var mı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,188
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri