AOC 25G4SRE ALINIR MI?

2k olmaz mı hocam sence? normalde fps oyunlar takılıyorum 1080p ultrada bozmaz hikayeliler için. renkleri güzel olsun yeter benim için soluk monitörleri sevmiyorum.
1080p ultra kartı 5060ti 16gb. vram i de yüksek 2k da da kullanılır ama ultraya alayım rtx açayım dersen uymaz grafikleri düşük ortada tutup 2k ya çıkayım dersen neden olmasın. önerdiğim monitör de akar

bu biraz aştı bütçeyi bide markayı bende bilmiyorum detaylı inceleyen yoksa güvenip almazdım
aynı şekil hocam güvenemedim pek, aoc daha güvenli ve daha ekonomik daha monitör kolu ve mekanik klavye çekeceğim.

1080p ultra kartı 5060ti 16gb. vram i de yüksek 2k da da kullanılır ama ultraya alayım rtx açayım dersen uymaz grafikleri düşük ortada tutup 2k ya çıkayım dersen neden olmasın. önerdiğim monitör de akar
Yok hocam düşük orta için 2k tercih etmem, hikayueli oyun nadir giriyorum zaten onun dışı rekabetçi oyun full.

@Tayfunns geçen inceledi konuyu atayım bakın isterseniz bilgi sahibi olabilirsizi markayla alakalı
valla o arkadaş gamepower öneriyorum diye bana sallıyodu kitaba el bassa dediği umrumda olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam düşük orta için 2k tercih etmem, hikayueli oyun nadir giriyorum zaten onun dışı rekabetçi oyun full.
2k da low ayara çekmek zorunda olmazsın ama işte ultrada da oynayamazsın ona göre kararını ver. 1080p de monitör önerim maalesef yok bi ara gigabyte ın monitörleri vardı itopyada ama en son bitmişti stoklar onun dışında 2k düşünürsen önerdiğime bak

valla o arkadaş gamepower öneriyorum diye bana sallıyodu kitaba el bassa dediği umrumda olmaz

2k da low ayara çekmek zorunda olmazsın ama işte ultrada da oynayamazsın ona göre kararını ver. 1080p de monitör önerim maalesef yok bi ara gigabyte ın monitörleri vardı itopyada ama en son bitmişti stoklar onun dışında 2k düşünürsen önerdiğime bak
Yok hocam 1080p olsun, 2k ile fazla işim olmayacak gibime geliyor, 2k monitör ile cs oynamakta pek sarmaz gibi, genellikle rekabetçi takılıyorum, cs2 pubg squad bf tarzı.

şahsen banada gamepower güven vermiyor

Yok hocam 1080p olsun, 2k ile fazla işim olmayacak gibime geliyor, 2k monitör ile cs oynamakta pek sarmaz gibi, genellikle rekabetçi takılıyorum, cs2 pubg squad bf tarzı.
o zaman 420 hz liği al

o zaman 420 hz liği al
hocam 10k vereceksem güvendiğim yer vermeyi tercih ederim gibi duruyor valla

o zaman 420 hz liği al
50. defa diyorum. monitör markaya ve kağıt üstündeki özelliklere göre alınmaz. msi mı güven veriyo mesela. rezalet panelli bi ton monitörü var. en az 3 tane ben alıp aide ettim. ölü piksel garantisi bile vermiyolar gamepower da 0 ölü piksel garantisi var ve paneli çok kaliteli pchocası içini açıp üreticisine kadar bakmıştı incelemesinde ve çok kaliteli bi monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,706
Üyeler
192,773
Son üye
basritch
Geri