epiclessmaster
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Monitör geldi hocam kasanın bütün parçalarıda geldi yakında test edeceğim. Neyse ki ölü piksel yada piksel sıkışması gibi bir şey yok. Bu gece benim uyku böyle
Hocam aynı soruları ben de sordum. Sıkıntı yaşamazsın dendi. Sizinkine benzer monitörden geçiyorum. Kullana şeklinize de bağlı biraz. Oyun mu film dizi mi vs.28 sayfa okumak isterdimde 3. sayfadan sonra tıkandım. MSI MAG256F den geçilirmi ne diyorsunuz değermi üste 4k eklemem lazım.
Post automatically merged:
IPS ten VA geçişinde sorun yaşarmıyım diye ufaktan düşünüyorum.
Valla ben açıkçası bilgi sahibiyim monitörler hakkındada, kullanım tecrübesi önemli benim için. Va panel kullandım daha önce ghosting çoktu, rahatsız etmişti. Takılmalar oluyor gibi hissettiriyordu. Bunda onlar çözülmüşmü mesela onu merak ediyorum.Hocam aynı soruları ben de sordum. Sıkıntı yaşamazsın dendi. Sizinkine benzer monitörden geçiyorum. Kullana şeklinize de bağlı biraz. Oyun mu film dizi mi vs.
Hocam net şekilde edersin.Valla ben açıkçası bilgi sahibiyim monitörler hakkındada, kullanım tecrübesi önemli benim için. Va panel kullandım daha önce ghosting çoktu, rahatsız etmişti. Takılmalar oluyor gibi hissettiriyordu. Bunda onlar çözülmüşmü mesela onu merak ediyorum.
Veya ben msi mag256f'den geçsem görüntü olarak daha iyi bir monitöre geçtiğimi kalite olarak farkedermiyim ?
Valla şuan Samsung zorlasammı aoc mu alsam onda ufak kararsız kaldım. Valla normalde IPS bana fazlasıyla yetiyorde film falan izlerken sinirimi bozdu. Bende dedim yükselteyimHocam net şekilde edersin.
Bir kere piksel yoğunluğu ve keskinlik artacaktır baştan o sizi yakalar. Sonrasında VA panelin glow'suz tekdüzelik seviyesi yüksek siyah ve diğer renklerini elde edebileceksiniz. Bunun yanında ips'in 4 - 5 katı kontrast elde edeceksiniz. Grilik yerini karamsar bir laciverte bırakacak yani)
G65B gibi tepe seviye VA'lar kullandım, renk olayını çoktan aşmıştı onlar. Bu panelin de renk değerleri düzgün.
Ghosting, reverse ghosting gibi kısımları bence fark edemeyeceksiniz çünkü orta - üst seviye IPS seviyesine iyice yaklaştı VA paneller.
Ürünü alın, panelde bir problem yoksa keyfini çıkarın.
Görüntü olarak fark edersin. Hız olarak ciddi gelişim sağlandı. Q27g42xne nin kontrast oranı samsung g65b den yüksek. Hız ve parlaklık olarak samsung önde. Renk gamutu açısından birbirine yakınlar.Valla ben açıkçası bilgi sahibiyim monitörler hakkındada, kullanım tecrübesi önemli benim için. Va panel kullandım daha önce ghosting çoktu, rahatsız etmişti. Takılmalar oluyor gibi hissettiriyordu. Bunda onlar çözülmüşmü mesela onu merak ediyorum.
Veya ben msi mag256f'den geçsem görüntü olarak daha iyi bir monitöre geçtiğimi kalite olarak farkedermiyim ?
O zaman asıl soru şu oluyor o zaman bunla beyaz north bayou monitör kolumu alsam yoksa gri miGörüntü olarak fark edersin. Hız olarak ciddi gelişim sağlandı. Q27g42xne nin kontrast oranı samsung g65b den yüksek. Hız ve parlaklık olarak samsung önde. Renk gamutu açısından birbirine yakınlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle