Öneri Samsung G6 240 HZ Oled Monitörü Kaça Satmalıyım ?

Eray2727

80+
Reaksiyon skoru
21
Başlıkta bekirttiğim samsung monitörü kullanıyorum 7 ay filan oldu fakat tertemiz kusursuz bir monitör kaça satmalıyım sizce ?

15e alırım :)

ben geçen ay 4 aylık olanını 20.5'a sattım. 21.5 teklif de gelmişti kabul etmemiştim gerçi.

nereden sattın hocam hangi uygulamadan
sahibindenden 21.5 teklifi gelmişti 2 kere orada satabilirdim sanırım kabul etmemiştim, 1 hafta sonra forumda tartışması dönerken bir arkadaş sattığımı gördü aynı gün geldi aldı gitti. ondan sonra sıfırı 23.5'a falan düştü bir iki kere. satabiliyorsan 20k ya hiç bekletme

sahibindenden 21.5 teklifi gelmişti 2 kere orada satabilirdim sanırım kabul etmemiştim, 1 hafta sonra forumda tartışması dönerken bir arkadaş sattığımı gördü aynı gün geldi aldı gitti. ondan sonra sıfırı 23.5'a falan düştü bir iki kere. satabiliyorsan 20k ya hiç bekletme
anladım hocam bende 20ye versem yeterdir benim için

hocam 20k civarına internette düşüyor arada peşine 6-9 taksitle kendi adına faturalı almak yerine 20 ye ikinci el alıp naktini vermez çoğu kişi ama sen yine de koy 18 e filan gider diye düşünüyorum.
anladım hocam bende 20ye versem yeterdir benim için

hocam 20k civarına internette düşüyor arada peşine 6-9 taksitle kendi adına faturalı almak yerine 20 ye ikinci el alıp naktini vermez çoğu kişi ama sen yine de koy 18 e filan gider diye düşünüyorum.
o 180 hz olan ve daha alt modeli bu model 20'ye hiç düşmedi

o 180 hz olan ve daha alt modeli bu model 20'ye hiç düşmedi
7 ay garantisi kalmış 360 hz ne kadar eder sizce 20den düşük etmez değil mi
Post automatically merged:

aynen o parlaklığı daha düşük 180 hz hali

Geri