Palit RTX 5070 TI GamingPro-S alınır mı?

49-50-51 çokda farklı fiyatlar değiller. 56-57 ve daha üzerine çıkılmadığı müddetçe aşırı fiyat denilmez muhtemelen.
51-57 arasında kalınsa kronik sorun yoksa 51 i seçerdim

"İkisinin arasında kaldıysan en ucuzunu al" diyen kişi sayısı yabancılarda çok fazla. Bütün bu kartlardaki çipleri ve ramleri nvidia kendisi veriyor zaten değişen tek şey soğutma. Performanslarında da en ufak bir farklılık yok hiçbir modelin. 47 bin ile 67 bine satılanın vereceği fps aynı. Tabiiki almışken içine sineni almak lazım ama internetten ısınma testine bakıp fiyasko olmayanı almak daima en doğrusu gibi geliyor bana
Post automatically merged:

Ben alırken arkadaşım bana şiddetle palit önerdi. Onda 5070ti palitin normal pro versiyonu var ve çok memnun banada palit aldırdı, videoda da ısınması full yükte fena durumda değil. Sen indirim denk getirinceye kadar ben kurup denemiş olurum muhtemelen o yüzden test edip dönüş yaparım unutmazsam
Colorful hoşuma gittide taksitle almam gerekiyor oda 57k ya geliyor

51k lık olanda kronik sorun yoksa onu çek
Post automatically merged:

Bence ciddi bir indirim yakalamadığın müddetçe asla değecek bir fiyat farkı değil. Hele hele 10 bin tl daha ucuza bile aynı karttan bulabiliyorken.

Galiba ziraat kart kullanıyordun yanlış anlamadıysam. Bunda ziraate peşin fiyatına 6 taksit var

n11'den Inno3D RTX5070Ti X3 OC 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Galiba ziraat kart kullanıyordun yanlış anlamadıysam. Bunda ziraate peşin fiyatına 6 taksit var

n11'den Inno3D RTX5070Ti X3 OC 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

İnno3d de güzel ama satıcı bilindik olmayınca güven vermiyor bide Cw falan olursa direk iade ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri