🔥İndirim Logitech G29 941-000112 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti 16.799,00 TL

Dogrudur hocam dediğim kapali kutu veriyorlar.
+ olaraktan eğer bellirli bir süre kimse almazsa o fiyatin %40-50 dahada ucuza alinabiliyor. Ara sira uğrarım nasip işi biraz.
Ulusun neresinde hocam

bunun yerine bu fiyalara pxn tercih edilebilir

alakası yok. direct drive ve hall effectli yeni fp moza ve pxn varken g29 alanın kafası sorgulanır. shifter ı ayrı alman lazım ama her halükarda aynı paraya 2 3 kat daha teknolojik ve kaliteli ürün alıyorsun
Bunu diyen g29 modeli pxn ile kiyaslayan ya fakirdir yada kaliteden anlamiyordur. Ayni modeli kullandim g29a yaklasamaz birak kalite olarak direksiyon ayari olarak bile.

Kesinlikle fiyatını haketmeyen eski ama maalesef aşırı popülerliği yüzünden piyasadan silinmeyen ürün. Fiyat performans açısından direct drive olmayan setlere para vermekle paranı çöpe atmak aynı şey gibi geliyor uzun ömürlülüğü yok. Pxn v10 pro ya da ultra arasında dağlar kadar fark var denilecek kadar daha iyi kalır.

Bunu diyen g29 modeli pxn ile kiyaslayan ya fakirdir yada kaliteden anlamiyordur. Ayni modeli kullandim g29a yaklasamaz birak kalite olarak direksiyon ayari olarak bile.
Gel sana fakirliği gösteriyim kardeş. G29 iki kere elimden geçti emin ol sen kumda ets atarken ben alsatını yapıyordum bu cihazın.

kullandım da bir türlü ayar yapamdım. yıllarıdır duruyor kutuda. Ne forza 4 te nede ets adam akıllı bir kurlumu var. o kadar video izlemdi ayar yaptım yine de olamdı. ölü bölge vs de yok ama garip bir şekilde beş para etmeyen bir ürün gibi.

Gel sana fakirliği gösteriyim kardeş. G29 iki kere elimden geçti emin ol sen kumda ets atarken ben alsatını yapıyordum bu cihazın.
Yaşın kadar konuş desem agzinı acamayacaksın gelmiş ikilem yapıyorsun. Cihazin pedallar bir kere kötü kaldı ki vitesi olmayan malzemeye 18 bin verecek. Ayrica vites alacak oda kac para Allah bilecek. G29 shifter pedalla 16 verecek. Kalite desen var malzemesi güzel. Kullandigi teknoloji yeni olması onu üstün yapmaz tek başına yeterli bir ozellik değildir. G29 kullandim bende kardesim sonra sattım. Uygulamasi her oyuna ozel ve ayarı mevcut tonla video var ulasilabilecek

Yaşın kadar konuş desem agzinı acamayacaksın gelmiş ikilem yapıyorsun. Cihazin pedallar bir kere kötü kaldı ki vitesi olmayan malzemeye 18 bin verecek. Ayrica vites alacak oda kac para Allah bilecek. G29 shifter pedalla 16 verecek. Kalite desen var malzemesi güzel. Kullandigi teknoloji yeni olması onu üstün yapmaz tek başına yeterli bir ozellik değildir. G29 kullandim bende kardesim sonra sattım. Uygulamasi her oyuna ozel ve ayarı mevcut tonla video var ulasilabilecek
Başkasının yaşını bilmeden ne güzel atıp tutuyorsun öyle? sen şimdi g29 pedalları pxn ultra pedallarından daha iyi diyorsun öyle mi ? sen kendini geliştir bence. 16k verip 15 yıllık teknoloji almayı sen tercih et bu grupta senin gibi parasını çöpe atacak insan yoktur. araştırmadan etmeden bilmediğin konularda birdaha yazma hocam.

Hayır neden inatla cahil kalmayı tercih eder ki bir insan anlamam. İkisinin arasında ki teknolojinin büyük bir fark yarattığı ortadayken neyi savunuyorsun dostum sen?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,024
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy
Geri