🔥İndirim Xiaomi G Pro 27i 27 inç 180hz 1ms 2k Qhd Mini Led Kuponla 16.471 TL

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,406
Sepette elektronik özel 1000 TL kupon var peşine 6-9 taksit seçenekleri var bu fiyata iş yapabilir.
Ürünün tam model kodu P27QBA'dır. Üretim ayı ve yılı 8/2024 ve firmware sürümü 1.0.07 dir. Ürün 2 yıl Xiaomi Türkiye garantilidir.

İncelemesi için alttaki konuya bakınız.

Süper bence

Satıcı pek güvenilir değil gibi ama
Soru cevap kısmında olumsuz soru soranların hepsi aynı kişi o yüzden ona dikkat edin satıcı konusunda kefil olamam tabi ama fiyat fırsatı iyi.

Baya iyi fiyat fakat yorum ve satıcı kuşkulu.

Çok kurcalıyor kafamı biri al dese alacağım :)

msi veya aoc 2k miniled monitörleri 1 senedir bekliyorum. ha geldi ha gelecek diye diye ömrümüzü yediler. heralde gelmeyecekler. gidip oled alacam mecbur

@Tayfunns hocam bu monitörün 2026 27qi modeli ne zaman ülkemizde ulaşılabilir olacak bunu alacağım diye aylardır bir sürü fırsat kaçırdım bu fiyattan 27i modelini alıp geçeyim mi bekleyemiyorum artık

Çok kurcalıyor kafamı biri al dese alacağım :)
Zamanında çok araştırdım bunu ve monitörün renklerinin kırmızıya dönmesini sağlayan bi yazılım sorunu var. Yeni sürümlerde çözdüklerini söylüyorlar ama elince güncelleme yapamadığın için sana hangi sürüm gelirse onu kullanmak zorunda kalıyorsun.

Zamanında çok araştırdım bunu ve monitörün renklerinin kırmızıya dönmesini sağlayan bi yazılım sorunu var. Yeni sürümlerde çözdüklerini söylüyorlar ama elince güncelleme yapamadığın için sana hangi sürüm gelirse onu kullanmak zorunda kalıyorsun.
firmware sürümü 1.0.07 dir. testteki sorunda bu sürümde olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,024
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy
Geri