🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320Hz IPS Gaming Monitor 🔥6.649₺

4k dan OLED den sonra 1080p fantezisi mi
Hocam 4k oled bambaşka ama 24inç 320hz cs deneyimi nasıl olur etki etmez mi ? Zaten csyi 2010x1070 gibi çözünürlükte oynuyorum 4:3te
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla herkes o kadar övmüş ki çektim bitane peşin fiyatına 6 taksit

dostlar bende Asus Vg248QG var 2. el kaca satabilirim ve satip ustune para ekleyip bu tarz kampanyalarla 240hz + tn panel olmayan herhangi bi monitor almak mantiklimi sizce ?
(monitoru yaklasik 3 4 yildir kullaniyorum tertemiz kullanildi garantisi temiz yeni bitti)

Hocam 4k oled bambaşka ama 24inç 320hz cs deneyimi nasıl olur etki etmez mi ? Zaten csyi 2010x1070 gibi çözünürlükte oynuyorum 4:3te

Valla herkes o kadar övmüş ki çektim bitane peşin fiyatına 6 taksit

hadi hayırlı olsun o zaman

Asus tuf vg249q monitörün yanında renkleri pastel boya gibi kaldı ne kadar renk ayari yapmaya çalışsam da hic bir fayda vermedi sanki ekran da kahveringi filtre var gibi çamur gibiydi görüntü iade ettim

dostlar bende Asus Vg248QG var 2. el kaca satabilirim ve satip ustune para ekleyip bu tarz kampanyalarla 240hz + tn panel olmayan herhangi bi monitor almak mantiklimi sizce ?
(monitoru yaklasik 3 4 yildir kullaniyorum tertemiz kullanildi garantisi temiz yeni bitti)
Garantisi 2 sene değilmi nasıl yeni bitti

Her Allahın günü 4 saat cs2 oynuyorum samsung g8 oled 4k 240hz 32inç ile, ekran büyüklüğünden dolayı rahatsız değilim hoşuma gidiyor, alırsam sadece hz farklılığı için alırım sizce gözle görülür bi fark olur mu ? 165hzden 240a geçtiğimde dünyam değişmişti.
Hocam sende flicker oluyormu oled de bir kaç gündür göz kırpması gibi anlık siyah ekran oluyor sebebi nedir

Hocam sende flicker oluyormu oled de bir kaç gündür göz kırpması gibi anlık siyah ekran oluyor sebebi nedir
Hocam son birkaç aydır oluyor monitörü açtıktan bazen 10 dk bazen 30 dk sonra 1.5 saniyeliğine siyah ekran oluyor sonra geri geliyor bir kereliğine başta paçaya bırakıyordum ama şimdi umursamıyorum önemli bir şey mi bilmiyorum

Geri