- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,899
şşşşşş haber veririmAbdullah hocam tam olarak neyle ödüllendirileceğim acaba![]()
şşşşşş haber veririmAbdullah hocam tam olarak neyle ödüllendirileceğim acaba![]()
Şımarttmaaa sjxjdkşşşşşş haber veririm
reis ben az önce konusunu açtığım aoc oledi aldım kullanıyorum dediğin gibi bu fiyata kaçırılmayacak bir monitör konudakiyok yok valla gelmez bu fiyatı da kaçırmayın derim, o fiyat Kasımda takipçilere bir kıyaktı o krediyi orada kullandık![]()
Hocam 4k oled bambaşka ama 24inç 320hz cs deneyimi nasıl olur etki etmez mi ? Zaten csyi 2010x1070 gibi çözünürlükte oynuyorum 4:3te4k dan OLED den sonra 1080p fantezisi mi
Hocam 4k oled bambaşka ama 24inç 320hz cs deneyimi nasıl olur etki etmez mi ? Zaten csyi 2010x1070 gibi çözünürlükte oynuyorum 4:3te
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla herkes o kadar övmüş ki çektim bitane peşin fiyatına 6 taksit
O monitör ve Kasım'daki 32GB DDR5 ramli, 5070li sistem kombosu. 45kya full setup olduyok yok valla gelmez bu fiyatı da kaçırmayın derim, o fiyat Kasımda takipçilere bir kıyaktı o krediyi orada kullandık![]()
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsunhadi hayırlı olsun o zaman
Garantisi 2 sene değilmi nasıl yeni bittidostlar bende Asus Vg248QG var 2. el kaca satabilirim ve satip ustune para ekleyip bu tarz kampanyalarla 240hz + tn panel olmayan herhangi bi monitor almak mantiklimi sizce ?
(monitoru yaklasik 3 4 yildir kullaniyorum tertemiz kullanildi garantisi temiz yeni bitti)
Hocam sende flicker oluyormu oled de bir kaç gündür göz kırpması gibi anlık siyah ekran oluyor sebebi nedirHer Allahın günü 4 saat cs2 oynuyorum samsung g8 oled 4k 240hz 32inç ile, ekran büyüklüğünden dolayı rahatsız değilim hoşuma gidiyor, alırsam sadece hz farklılığı için alırım sizce gözle görülür bi fark olur mu ? 165hzden 240a geçtiğimde dünyam değişmişti.
Hocam son birkaç aydır oluyor monitörü açtıktan bazen 10 dk bazen 30 dk sonra 1.5 saniyeliğine siyah ekran oluyor sonra geri geliyor bir kereliğine başta paçaya bırakıyordum ama şimdi umursamıyorum önemli bir şey mi bilmiyorumHocam sende flicker oluyormu oled de bir kaç gündür göz kırpması gibi anlık siyah ekran oluyor sebebi nedir