Flörtün The End of the F***ing World izle demesi ne anlama gelir?

Reaksiyon skoru
116
Dostlar başlıktaki gibi, flört bu diziyi kesin izle diye yazdi. Dizinin yorumlarina baktim diger kisilere de hep sevgilileri, konustugu kizlar falan önermis. Sizce ne anlatmaya calisiyor kiz?

Usta ben pek anlamam ama derin araştırmalarım ardından 5 farklı AI ile bu konuyu en ince detayına kadar konuştuktan sonra galiba kız bu diziyi seviyor ve senin de izlemeni istiyor..

Bu kadar derin düşünme. Gönlü varsa zaten belli olur. Bu kadar düşünürsen kafayı yersin.

Knk derin devlet mesajı değil ya izlemeni istemiş işte

Knk derin devlet mesajı değil ya izlemeni istemiş işte
Usta ben pek anlamam ama derin araştırmalarım ardından 5 farklı AI ile bu konuyu en ince detayına kadar konuştuktan sonra galiba kız bu diziyi seviyor ve senin de izlemeni istiyor..

Bu kadar derin düşünme. Gönlü varsa zaten belli olur. Bu kadar düşünürsen kafayı yersin.
İzlemeni istiyor olabilir.
Kardeş izle işte? Her bir şeyde uçkurunuzu düşünmeyin. Belki sadece hoşlandığı bir diziyi izlemeni istemiştir.
Arkadaşlar uçkurluk birsey yok normak bi dizi olsa izler gecerim zaten sadece dizinin yorumlarindaki herkes sevgilim söyledi, izledim , flort istedi izledim , beraber izliyoruz tarzinda yazilar var hep izleyenler cevaplasa anliyicam zaten hani bi adim mi atmak istemis izleyen arkadaslarim oyle dedi

Arkadaşlar uçkurluk birsey yok normak bi dizi olsa izler gecerim zaten sadece dizinin yorumlarindaki herkes sevgilim söyledi, izledim , flort istedi izledim , beraber izliyoruz tarzinda yazilar var hep izleyenler cevaplasa anliyicam zaten
ya bunlar pompa falan yapıyorlar hırsızlık falan da yapıyorlardı galiba bir ara değişik bir dizi izle gec

Flört tavsiyesi olarak izlemedim, dizi bomboş bir flört dizisi. iki tane kafadan kontak, garip ikilinin yaptıkları boş beleş flörtleşme eylemlerini (?) izletiyor, öneriye karşılık olarak daha düzgün bi dizi öner verilen tabak boş gönderilmez.

Flört tavsiyesi olarak izlemedim, dizi bomboş bir flört dizisi. iki tane kafadan kontak, garip ikilinin yaptıkları boş beleş flörtleşme eylemlerini (?) izletiyor, öneriye karşılık olarak daha düzgün bi dizi öner verilen tabak boş gönderilmez.
Ne onereyim hocam kiza cok uzun olmayan bi film veya dizi ne tavsiye edersin

Nelerden hoşlanır bilmiyorumki. Fight clup, Inception, Matrix, The Boys, Yıldızlararası gibi klasikleri önerebilirsiniz eğer bu dediğiniz diziyi önermişse yüksek ihtimal bunların ismini bile duymamıştır.
Bunlari izleyecek kiz degil matrixi tanistigimiz gun onerdim izlememis truman showu önercem

Dostlar başlıktaki gibi, flört bu diziyi kesin izle diye yazdi. Dizinin yorumlarina baktim diger kisilere de hep sevgilileri, konustugu kizlar falan önermis. Sizce ne anlatmaya calisiyor kiz?
sende grinin elli tonu izlemesini öner. 😂 hocam bence kız diziyi çok seviyordur seninde izlemeni istiyordur. Belki dizi üstünden sahnelerle ilgili şakalar yapacak sana gönderme olarak bilemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri