dm gelin gördüğüm vardı sankitam 110 cm. 100-105 cm falan ayak olması lazım. Tablasız lazım tablanın kralı var bende zaten onu koyacağım üstüne. Başka sitelerde falan da biliyorsan mesaj olarak da atabilirsin hocam sen iligleniyorsun anladığım kadarıyla bunlarla.
o bundan daha ucuz onun konusunuda açtım bakın istersenizgüzelmiş, wraithte varmış bilmiyordum oda ucuzmuş
marangoza yaptırılabilir aslında ama o kadar büyük masayı ne yapacağız ki
hocam alınmaz burdan aynısı gaming gen tr de 12 700 @Perfectshot06Ya çok güzel de çok pahalı ya.
Ben masayı 1500 e aldım 10 kat farka değmez bence jsjsjsjss.
Sırf inip çıkıyor diye :d.
bana aslında L masa lazımdı ama bu paneli tek tek aldığım panellerle aynı paraya alabildiğimi farkedince mutfak masası da yapayım dedim kayından hatta istenirse ekstra 150x60 bir masa daha çıkıyor.dm gelin gördüğüm vardı sanki
Post automatically merged:
o bundan daha ucuz onun konusunuda açtım bakın isterseniz
marangoza yaptırılabilir aslında ama o kadar büyük masayı ne yapacağız ki
hocam alınmaz burdan aynısı gaming gen tr de 12 700 @Perfectshot06
yani evet denebilir birde wraith ile aynı özelliklere sahip masaDiğer konuya bu masanın linkini atıp değerlendirin bence diye bir mesaj atmıştım. Dünkü veri kaybında silinmiş sanırımWraithdekinin kalitesini bilmiyorum ama bunun sadece ayakları 22 kilo. Arkadaşım aldı gayet memnun öneririm. Ama öyle aman aman bişi beklemeyin masa sonuçta
![]()
wraithteki ürünün ne profil şekli ne de ağırlık bilgisi verilmiş. O flex'in türkçe 3-4 incelemesi var. İki ürünü de alıp değerlendirmek lazım. Koltuğunu da çok övdüler spyne'nın, 2-3 yaslanma ile file bel desteği çökme yaptı.yani evet denebilir birde wraith ile aynı özelliklere sahip masa
hocam swar yapacağını söyledi bakalım ne çıkacak ağırlıkk bilgisine gelince 20 kg diye hatırlıyorumwraithteki ürünün ne profil şekli ne de ağırlık bilgisi verilmiş. O flex'in türkçe 3-4 incelemesi var. İki ürünü de alıp değerlendirmek lazım. Koltuğunu da çok övdüler spyne'nın, 2-3 yaslanma ile file bel desteği çökme yaptı.
Hocam ne aldınızYa çok güzel de çok pahalı ya.
Ben masayı 1500 e aldım 10 kat farka değmez bence jsjsjsjss.
Sırf inip çıkıyor diye :d.