🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

Ayrı bir konudan bahsedeyim yarın xiaomi poco x 8 pro tanıtıcak acaba fiyatı ucuz olucak mı ? Yada hangi apple ürününe denk olucak
ben pocoya çok yüksek paralar verilmesini mantıksız buluyorum onun yerne samsung vs alınabilir

m4 air alanlar geldiğinde durumu paylaşırsa sevinirim.

Beats studio buds alıp kullanan var mıdır ne kadar iyi bi kulaklık fiyatı okey gibi geldi şahsen , bide bu kulaklıklar bazı mağazalarda direkt kapalı oluyor bunlarda durum nedir bilen var mıdır ?

Eski outlet yağmasından sonra gözü açtılar indirimleri minimum tutuyorlar. O zamandan beri düzenli takip ediyorum hiç alınmaya değer ürün düşmedi.
Ayrıca macbook ipad benzeri ürün almayı düşünenler cihazların mağazada sürekli şarjda kaldığını hesaba katarak alsınlar şarj ömrü ciddi azalmıştır diye tahmin ediyorum.

Beats studio buds alıp kullanan var mıdır ne kadar iyi bi kulaklık fiyatı okey gibi geldi şahsen , bide bu kulaklıklar bazı mağazalarda direkt kapalı oluyor bunlarda durum nedir bilen var mıdır ?
sıfır ürün gelende var outlette ve sanırım iade hakkımız var 7 gün içerisinde

telefon fiyatları çok kötü ve ekranlar genelde burn in olacaktır pil sağlığını söylemiyorum bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri