❌İndirim Bitti! 6'LI 1 LT Sırma Maden Suyu 157.58₺

Forumun insta sayfasında paylaşıldığı zaman ice tea şeftali olanından stok bitince alamamıştım. Yorumları çok kötü plastik ve kimyasal kokuyor yazmışlar ortalaması 3,8 puan 😮. Biz akşam yemeğinde kola niyetine iciyoduk. Tanesi 20 liraya geliyo iyi bence. Ananas ve Frenk üzümü en iyisi. Akmina kesinlikle almayın. Uzun süre her gün Beypazarı içiyordum bişi olmuyordu. Günde bir bardak akmina içince 1 haftada çok fena tansiyon yaptı. Bir de düşük sodyum yazıyordu pakette 😀😀 tadı da leşşş
Hocam o lanet şeyi içme kola istiyorsan yaz yardımcı olayım sana

Forumun insta sayfasında paylaşıldığı zaman ice tea şeftali olanından stok bitince alamamıştım. Yorumları çok kötü plastik ve kimyasal kokuyor yazmışlar ortalaması 3,8 puan 😮. Biz akşam yemeğinde kola niyetine iciyoduk. Tanesi 20 liraya geliyo iyi bence. Ananas ve Frenk üzümü en iyisi. Akmina kesinlikle almayın. Uzun süre her gün Beypazarı içiyordum bişi olmuyordu. Günde bir bardak akmina içince 1 haftada çok fena tansiyon yaptı. Bir de düşük sodyum yazıyordu pakette 😀😀 tadı da leşşş
Ben bunu hiç düşünmemiştim. Aynı şekilde tüketiyorduk, yüksek tansiyon bende neredeyse kalıcı oldu. Bu ihtimali hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim.

ice tea olanın tadı gerçekten plastik gibiymiş. 6 tane aldım çöp. birkaç yıldır ülkede farklı tatlar denemiyorum, eskiden üstüne düşünüyorlardı şimdi ellerinde kalan tatlandırıcıları rastgele şeylere koyuyorlar gibi. bu ürün için sahte olduğunu düşündüğüm yorumlar da var. yoksa 2 yıldız falan olurdu bu. almayın sakın. iade edebilmemin yolu var mı acaba. bozuk falan diyip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,135
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri