Herkesin ATK Önermesi /HK/.

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan :)) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.

Bu bütçede pek bir seçenek yok. Ama şu konuda katılıyorum bu mouselar ile sorun yaşarsanız başınıza bela olur. Leviathan V4 ile uğraşıyorum 2 aydır hala devam ediyor. Ya 4k para elimde patlayacak ya da sorun çözülecek. Özellikle instagram ve tiktok ta fazla sponsorluktan dokayı fanboyluk oluşmaya başladı.

Ek olarak; forumdaki öneri kalitesi son zamanlarda yerlerde. Herkes kağıt üstü bilgilerle öneri yapmaya başladı. Olan alıcıya oluyor.
Post automatically merged:

Bu öneriler ile ilgili bir düzenleme gibi bir şey gelmeli saçma sapan önerilerde bulunuyor insanlar

bu fiyattaki nerdeyse her mouse çin çan çon. wraith tekel mecbur o fiyattan alıyorlar meyer falan var lamzu falan satıyor ama onlar.. wraitin destek kısmı rezalet ama mouselar güzel bende gittim 7K mouse a verdim şükür ki 7 aydır patlamadı patlasa şu wraithle uğraşılmaz. tabi teknoloji şans işi elinizde patlayıp patlamaması tamamen şans

Son düzenleme:
Tek o model için yorum yapmayacağım ama ATK mouselarından birini kullanıyorum bende. Günlük, normal bir kullancıyım gayet memnunum. Bir sorun ne gördüm ne yaşadım. Haliyle memnun kaldığım için öneririm ve kötü yorum yapamam. Tam da istediğim gibi kablosuz mouseun hakkını veriyor, kablodan uzak tutuyor beni.

Ek olarak artık Çin malı diye ürünler kalitesiz damgası yemiyor. Bazı Çin malı ürünler var ki çok çok iyi.

Sitesi için şahsen bende önermem ama bu mouseları satan başka site yok. Mecbur bir durum yani.

bu fiyattaki her mouse çin çan çon. wraith tekel mecbur o fiyattan alıyorlar. wraitin destek kısmı rezalet ama mouselar güzel bende gittim 7K mouse a verdim şükür ki patlamadı patlasa şu wraithle uğraşılmaz. tabi teknoloji şans işi elinizde patlayıp patlamaması tamamen şans
Bu fiyat derken ne kadarlik bir aralik? Ya soyle daha premium ama wired olan modeller var sorun bu adamlar surekli full sensor switche basiyorlar ama qc kotu kaliyor.

merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan :)) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
Viper V3 Pro kullanıyorum da alternatifleri görmek istiyorum ultimate alsam üzer mi diye düşünmedim değil :D kablolu kablosuz 8k hz diyor tatmin edici ayrıca 800 mah olması da güzel bir detay gibi ama wraith :D garanti kısmı sıkıntı diye biliyorum yada iade :D

hey gidi temu hey gidi ajazz aj159 apex hey :D

Tek o model için yorum yapmayacağım ama ATK mouselarından birini kullanıyorum bende. Günlük, normal bir kullancıyım gayet memnunum. Bir sorun ne gördüm ne yaşadım. Haliyle memnun kaldığım için öneririm ve kötü yorum yapamam. Tam da istediğim gibi kablosuz mouseun hakkını veriyor, kablodan uzak tutuyor beni.

Ek olarak artık Çin malı diye ürünler kalitesiz damgası yemiyor. Bazı Çin malı ürünler var ki çok çok iyi.

Sitesi için şahsen bende önermem ama bu mouseları satan başka site yok. Mecbur bir durum yani.
Çin mali diye degil. Olay bozulmasi vs. simdi mesela bende g203 var 5 yil olcak hala gidiyor maşaAllah. Bir sorun yasamadim. Ama atk ile cok fazla 1 yil sonra 2 ay sonra click gitti vs diye duydum ondan diyroum.

Marka fanatiği değilim, HiSilicon NearLink MCU kullanan her F/P mouse'a açığım.

Viper V3 Pro kullanıyorum da alternatifleri görmek istiyorum ultimate alsam üzer mi diye düşünmedim değil :D kablolu kablosuz 8k hz diyor tatmin edici ayrıca 800 mah olması da güzel bir detay gibi ama wraith :D garanti kısmı sıkıntı diye biliyorum yada iade :D
8k kolpa kismen cogu mouseda. 8k gecikmeli oluyor. Ayrica cok yuk bindiriyor.
Post automatically merged:

Benim bu aralar hosuma giden kaliteli gibi olan su var ayrica xm2 ve op1 de iyi

8k kolpa kismen cogu mouseda. 8k gecikmeli oluyor. Ayrica cok yuk bindiriyor.
hocam rawm leviathan v4 nasıl rengi hoşuma gitti mat tarz mouse sanırım da Viper V3 Pro tatmin edici olsada yedeklemek isterim çünkü kablolu moda geçmek hoş olmuyor oyun oynarken sarjı biterse :D

hocam rawm leviathan v4 nasıl rengi hoşuma gitti mat tarz mouse sanırım da Viper V3 Pro tatmin edici olsada yedeklemek isterim çünkü kablolu moda geçmek hoş olmuyor oyun oynarken sarjı biterse :D
Biri 2 hafta sonra bozuldu demis. Build qualitysi iyi diye duydum ama sorun su bu markalar genelde sponsorlara urun yolluyor ve o urunler yalan yok iyi oluyor. Ne kadar guvenilir belli degil.

Çin mali diye degil. Olay bozulmasi vs. simdi mesela bende g203 var 5 yil olcak hala gidiyor maşaAllah. Bir sorun yasamadim. Ama atk ile cok fazla 1 yil sonra 2 ay sonra click gitti vs diye duydum ondan diyroum.

Benim de Kasım da 2 sene olacak. İkinci el almıştım belki 2 sene oldu bile sorunu yok maşallah. Kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum sorun çıkmasının.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri