🔥İndirim Acer Nitro V5 i5-13420H 8GB 512GB RTX5050 165Hz Laptop 🔥36.999₺

37k bütçe ile alınabilecek cihaz kıyaslaması yaptık hocam 10k eklemenin sonu gelmeyebiliyor. 5060 cihaz önermek değilde 37k ile daha mantıklı bir tercih varsa önerilere açığız.
Bütçeden bağımsız bu cihaz alınmaz diyorum. "X fiyat olduğu için alınır" denebilecek bir cihaz değil bence amaç oyun ise. Bir cihaz alınıyorsa en azından güncel standartları karşılaması lazım. Bunun 75w 5050'si ve 8GB RAM'ı günümüz koşulları için yeterli değil. Sadece CS ve Valo oynuyorsan belki.

Ben 60a 5070li gamegaraj almıştım enayi miyim? Bazen keske almasaydım çok uyguna 5050li laptoplar varmış diyorum. O kadar da performans farkı var mi ki.

Ben 60a 5070li gamegaraj almıştım enayi miyim? Bazen keske almasaydım çok uyguna 5050li laptoplar varmış diyorum. O kadar da performans farkı var mi ki.
5050 cihazlar normalde 40-50 bin lira. Bu 5050 fakat kırpılmış performansı düşürülmüş model. Seninki ise 5070 ve 100W+15W yani tam güç.
Konudaki cihazın tam güç yani 100W+15W olduğunu varsaysak bile seninki ile %20-40 arası performans farkı var, bu kırpılmış ile ise %30-50 fark.
Özetle 5070 cihazın gayet iyi ve bununla kıyaslanacak bir alet değil. Kafaya takacak bir durum yok. Keyif almaya bak.

Arkadaşlar 30k max bütçeyle valorant LOL ağırlıklı oyun oynayan birisine cihaz bakıyoruz var mı önerisi olan

Normalde 30K bütçe ile 2. el 4050-4060 cihaz bakıyorduk da sanırım bunu alacağız gibi. 2. el 8GB da ram ayarlar devam ederiz artık

Şunu da ekleyeyim: Acer'da kendiniz RAM yükseltemiyorsunuz, sadece servis takarsa garantiyi bozmuyor. Az önce görüştüm Kendiniz RAM alıp gönderebilirsiniz dediler.
Ben servisi aradığımda kendiniz takabilirsiniz dediler.

5080 veya 5090 ekran kartlı laptop model arıyorum. Umarım yakın zamanda kampanya olur.

Ben servisi aradığımda kendiniz takabilirsiniz dediler.
Geçen sene yaz sonu, RTX 3050 Acer'a da siz takamazsınız demişlerdi, garantiyi bozup ben takmıştım. O mesajı yazdığım gün aradım yine siz takamazsınız dediler. Her temsilci başka bir şey söylüyor heralde, birbirlerinden haberleri yok

Geçen sene yaz sonu, RTX 3050 Acer'a da siz takamazsınız demişlerdi, garantiyi bozup ben takmıştım. O mesajı yazdığım gün aradım yine siz takamazsınız dediler. Her temsilci başka bir şey söylüyor heralde, birbirlerinden haberleri yok
Bende garanti umrumda değil zaten herşeyi kullanıcıya bahane ettikleri için kabul etmeselerde takacaktım fakat servisteki arkadaş dedi ram'i kendiniz takabilirsiniz dedi 2x8 yaptım çift kanal uçtu alet 4050 nitro 5 var bendede sıcaklık dışında her şey güzel makinede nitro serilerinde sıcaklık sorunu mevcut çift fan olmasına rağmen yetmiyor soğutması.

Bende garanti umrumda değil zaten herşeyi kullanıcıya bahane ettikleri için kabul etmeselerde takacaktım fakat servisteki arkadaş dedi ram'i kendiniz takabilirsiniz dedi 2x8 yaptım çift kanal uçtu alet 4050 nitro 5 var bendede sıcaklık dışında her şey güzel makinede nitro serilerinde sıcaklık sorunu mevcut çift fan olmasına rağmen yetmiyor soğutması.
12500H - 3050 cpu max 95 oluyordu. Laptop için de 95 normal hocam. Sizde nasıl ısılar

Geri