❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

glosy denmiş ama değil

"Display Surface Anti-Reflection"

En berbat kargo şirketi açerken kutuyu video çekin ne olur ne olmaz ben o adamlara hiç güvenmiyorum.
Sendede hiç yanlış info yok. Ben laptopu garantiye yolladım, lavuklar garanti diye imhaya yollamışlar. Bana kağıt bırakmaya kurye geldi 15 gün içerisinde teslim almazsanız laptop imha edilecektir diye :D Laptoptada ufak hasar vardı, kayıt açtılar 2 yıldır gelen yok. Uyuz oldum sattım laptopu ikinci elden o şekilde, baktıkça sinirleniyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus UPS ile çalışıyordu hala öylemi bilmiyorum.

Sendede hiç yanlış info yok. Ben laptopu garantiye yolladım, lavuklar garanti diye imhaya yollamışlar. Bana kağıt bırakmaya kurye geldi 15 gün içerisinde teslim almazsanız laptop imha edilecektir diye :D Laptoptada ufak hasar vardı, kayıt açtılar 2 yıldır gelen yok. Uyuz oldum sattım laptopu ikinci elden o şekilde, baktıkça sinirleniyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus UPS ile çalışıyordu hala öylemi bilmiyorum.
Çalışanları çok beceriksiz ve kaba zaten ben bunlardan her şeyi beklerim hocam, sizin de başınıza gelen olay bayağı kötüymüş, geçmiş olsun. Ben bunları CİMER'e şikayet ettim. CİMER'den "Satın aldığınız platforma şikayet edin." minvalinde cevap geldi. :ROFLMAO:

Ben almış olabilirim. Dün sipariş verecektim. Namazımı kılayım alırım dedim. Stok tükenmişti. Allah nasip etti diyelim.
Güle güle hayırlı günlerde kullanın , gönlünüz temizmiş. Allah kabul etsin :D
Çok iyi fiyattan aldınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri