Katılıyorum, keşke yurt içi veya kolay gelsin ile verselerdi.En berbat kargo şirketi açerken kutuyu video çekin ne olur ne olmaz ben o adamlara hiç güvenmiyorum.
Semi glossy hocam qd oledlerde 3. Nesilde en azından gürül gürül glossy yokglosy denmiş ama değil
"Display Surface Anti-Reflection"
Sendede hiç yanlış info yok. Ben laptopu garantiye yolladım, lavuklar garanti diye imhaya yollamışlar. Bana kağıt bırakmaya kurye geldi 15 gün içerisinde teslim almazsanız laptop imha edilecektir diyeEn berbat kargo şirketi açerken kutuyu video çekin ne olur ne olmaz ben o adamlara hiç güvenmiyorum.
Çalışanları çok beceriksiz ve kaba zaten ben bunlardan her şeyi beklerim hocam, sizin de başınıza gelen olay bayağı kötüymüş, geçmiş olsun. Ben bunları CİMER'e şikayet ettim. CİMER'den "Satın aldığınız platforma şikayet edin." minvalinde cevap geldi.Sendede hiç yanlış info yok. Ben laptopu garantiye yolladım, lavuklar garanti diye imhaya yollamışlar. Bana kağıt bırakmaya kurye geldi 15 gün içerisinde teslim almazsanız laptop imha edilecektir diyeLaptoptada ufak hasar vardı, kayıt açtılar 2 yıldır gelen yok. Uyuz oldum sattım laptopu ikinci elden o şekilde, baktıkça sinirleniyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asus UPS ile çalışıyordu hala öylemi bilmiyorum.
Birisi iptal etti herhalde stok yok gözüküyor.Arkadaşlar stok açılmış az önce sipariş verdim
Aynen kim iptal etti la bu fiyattanBirisi iptal etti herhalde stok yok gözüküyor.
Tam aliyordum sepetten uctuArkadaşlar stok açılmış az önce sipariş verdim
Birisi iptal etti herhalde stok yok gözüküyor.
Ben almış olabilirim. Dün sipariş verecektim. Namazımı kılayım alırım dedim. Stok tükenmişti. Allah nasip etti diyelim.Tam aliyordum sepetten uctuHayirli olsun.
Güle güle hayırlı günlerde kullanın , gönlünüz temizmiş. Allah kabul etsinBen almış olabilirim. Dün sipariş verecektim. Namazımı kılayım alırım dedim. Stok tükenmişti. Allah nasip etti diyelim.
Sağolun. Allah razı olsun.Güle güle hayırlı günlerde kullanın , gönlünüz temizmiş. Allah kabul etsin
Çok iyi fiyattan aldınız.