🔥İndirim ENERMAX revolution III white 850W 80+ Gold güç kaynağı 5214 TL

Türkiye'de zorunlu garanti süresi dedikleri gibi 2 yıl. (üstü olabilir) 2 yıl süre içerisinde satış yapan kişi bakar sonra bakmakla yükümlü değil.(Bakarsa satıcının iyiliğidir.)Geri kalan garanti süresince de direkt global garanti geçerli oluyor( Markaya bağlı bir durum, geçerli olmayabilir.) İster yardım eder, ister etmez. Neredeyse tüm markalarda bu şekilde oluyor.

Örneğin NZXT C serisine 10 yıl garanti sunuyor ama bunun 7 yılı global garantiye gidiyor. 3 yıl satıcı. Bu arada global garanti yardım etse bile gümrükte sıkıntı çıkabilir. Bazı markalar ciddi gümrük vergilerini bile ödeyebiliyor. Markaya kalmış.

Öbür kısma da Delta'dan örnek vereyim. GPS serisine Çin'de 7 yıl garanti sunarken, Türkiye dahil neredeyse tüm avrupa ülkelerine 3 yıl garanti sunuyor. Burada bir dolandırıcıklık yok. Markayla ilgili. Bölgesel garanti süresi tüm markalarda olan bir şey.

Ayrıca Test'ler ile kronik problemlerin pek alakası yok. Ancak ciddi tasarımsal kusurlar falan varsa testlerde ortaya çıkar.

Fan, Coil whine gibi şeyler kullanıcı kullanımı sonrasında ortaya çıkar. NZXT C1200 2023 modelinin testine bakarsanız mükemmel gözüküyor ama gerçekte aylar içerisinde bozulabilen, kronik Coil whine içeren sorunlu bir model.

Ve ve ve konunun indirim ile alakası yok. Hatta zamlanmış fiyat paylaşılmış. Normalde 5.100TL'di.
Adam başlıkta 10 yıl olarak pazarlıyor. 10 yıl garantiden faydalanamıyorsak bence THH yoluyla haklı fesihe girer. Yani sen THH'ye gidince 10 yıl garantili psu aldım, onarmıyorlarda, değiştirmiyorlarda dersen ben aleyhe karar çıkacağını düşünmüyorum.

@Mehmet Yılmaz bu son update sonrası bu sorun yaşanmaya başladı Forumda bir şey mi değişti resim atamıyoruz ctrl c ctrl v olarak ibb.co yükleyip foruma yüklemek gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
1200 platiniumun fiyatıda çok iyi

Bu psu markası güzelde belirli bi süreden sonra arıza yapıyor. Ve stok kalmıyor hiç bir şekilde birebir değişim tamamen hikaye , anca para iadesi oluyor. Alcaklar olanlar bilginize.

Bu psu markası güzelde belirli bi süreden sonra arıza yapıyor. Ve stok kalmıyor hiç bir şekilde birebir değişim tamamen hikaye , anca para iadesi oluyor. Alcaklar olanlar bilginize.
İki yıl birebir veriyorsa ya değiştirecek ya da muadilini veya üstünü verecek. Vermiyorsa thh ile alınır zorlanıp.

Şimdi ben bunu alsam 8x2 ekran kartı
8+4 işlemci soketini takabiliyor muyum
Soket sayısı bana az geldi

b850 tomahawk max aldım, psu içinde bunu düşünüyorum alınır mı hocam ?
İşlemci ve ekran kartı modeliniz nedir bilmiyorum ama standart bir 9800 x3d ve 5070 ti veya 5080 setup için bile fazla fazla yeterli bir değer 1000 watt.

Tier listte A- olarak gözüküyor. Bu fiyata 850W Gold tam modüler hem de beyaz A- tier PSU bulmak imkansız. Beyaz PSU arayan varsa kaçırmasın muhtemelen çok yakında zam gelecek bir model olduğunu düşünüyorum. Enermax REVOLUTION III White 850W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı (ERV850G-AHG-MAC-W) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/

al geç sıfır neden 2. elle uğracaksın bide taksit patlat miss

Pazarama'dan alayım diyorum ama normalde 6000e kadar Paraf karta 3 taksit olması lazım ama olmuyor anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri