Ben beyaz sisteme yakışmaz diye almadım ama pişman oldum çok iyi fiyattı 11200.15 değilde 13.5 felan olsa bile alırım ciddi anlamda dolu ve güzel model
Ben beyaz sisteme yakışmaz diye almadım ama pişman oldum çok iyi fiyattı 11200.15 değilde 13.5 felan olsa bile alırım ciddi anlamda dolu ve güzel model
Sistemi komple yenilicemde rami ikinci el alıcam yüksek ihtimalle yada bendeki ramleri satmıcam parça parça satış yapıcam sistem olarak satarsam direkt uğraşmadan verebilirim ama uğraşıcaksam eğer 7800x3d Ram i elimde tutarsam anakart kasa psu değiştiricem sıvı soğutmanında fanları değiştiricem siyaha çeviririmAnakart kağıt üzerinde sağlam, bende beyaz sistemin içinde nasıl durur diye düşünüyorum. Ancak bende x670e anakart var, bir şey kaybetmem ama teknik olarak downgrade yapmış olurum, değmez. Üstüne para vermiş olurum.
üstüne beyaz sistemlerde genelde siyah anakart kontrast kattığı için güzel duruyorBen beyaz sisteme yakışmaz diye almadım ama pişman oldum çok iyi fiyattı 11200.
bendede x870 aorus var ama değiştirmek istiyorum neden olduğunu belirttim yukarıda 15k vericeksem kapalı kutu daha iyi kartta bulabilirim bilemiyorum ama hoş duruyor kartAnakart kağıt üzerinde sağlam, bende beyaz sistemin içinde nasıl durur diye düşünüyorum. Ancak bende x670e anakart var, bir şey kaybetmem ama teknik olarak downgrade yapmış olurum, değmez. Üstüne para vermiş olurum.
Fotoğrafını atar mısınız hocam nasıl gözüküyor edge ti la aynıysa tomahawklada benzer yapıdadır 3 anakart aynı demek kiBende var iki aylık satıp satmama konusunda kararsızım. Msi B850 edge ti nin aynısı
Özelden görüşelim hocamFotoğrafını atar mısınız hocam nasıl gözüküyor edge ti la aynıysa tomahawklada benzer yapıdadır 3 anakart aynı demek ki