Msi B850 MLG Edition Anakart Kullanan Var Mı?

Anakart kağıt üzerinde sağlam, bende beyaz sistemin içinde nasıl durur diye düşünüyorum. Ancak bende x670e anakart var, bir şey kaybetmem ama teknik olarak downgrade yapmış olurum, değmez. Üstüne para vermiş olurum.

Anakart kağıt üzerinde sağlam, bende beyaz sistemin içinde nasıl durur diye düşünüyorum. Ancak bende x670e anakart var, bir şey kaybetmem ama teknik olarak downgrade yapmış olurum, değmez. Üstüne para vermiş olurum.
Sistemi komple yenilicemde rami ikinci el alıcam yüksek ihtimalle yada bendeki ramleri satmıcam parça parça satış yapıcam sistem olarak satarsam direkt uğraşmadan verebilirim ama uğraşıcaksam eğer 7800x3d Ram i elimde tutarsam anakart kasa psu değiştiricem sıvı soğutmanında fanları değiştiricem siyaha çeviririm
Post automatically merged:

Ben beyaz sisteme yakışmaz diye almadım ama pişman oldum çok iyi fiyattı 11200.
üstüne beyaz sistemlerde genelde siyah anakart kontrast kattığı için güzel duruyor
Post automatically merged:

bendede x870 aorus var ama değiştirmek istiyorum neden olduğunu belirttim yukarıda 15k vericeksem kapalı kutu daha iyi kartta bulabilirim bilemiyorum ama hoş duruyor kart

Son düzenleme:
Bende var iki aylık satıp satmama konusunda kararsızım. Msi B850 edge ti nin aynısı

Bende var iki aylık satıp satmama konusunda kararsızım. Msi B850 edge ti nin aynısı
Fotoğrafını atar mısınız hocam nasıl gözüküyor edge ti la aynıysa tomahawklada benzer yapıdadır 3 anakart aynı demek ki

16K ya RTX Sistem Toplarız mesela,anime kızıdır 2016 MLG editleridir benim arpayı yesin

Geri