01 King Arthur
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
G65b yerine alinir mi acaba
MO27Q28G mat bir model. Yani cevap belli.@Tayfunns Hocam sizce hangi monitör daha iyi bu konudaki mi yoksa mo27q28g mi?
Post automatically merged:
Birde Glossylik oranı mo27q28g'e kıyasla daha mı fazla yoksa aynı mı?
MO27Q28G mat bir model. Yani cevap belli.
Loş ve karanlıkta mo27q2a, aydınlık ortamda mo27q28g daha iyi genel olarak. Ama yüksek parlaklık kullanmayı seviyorsan çoğu zaman mo27q28g daha iyi bir deneyim de sunabilir. Beklentine bağlı.
Qd oled panellerde Samsung'un uyguladığı yansıma önleyici katman bulunur, bu yüzden öyle yazıyorlar. Ayrıca Woled monitörlerde bu yok. Bu yüzden qd oled monitörlerde böyle yazıyorlar. Ayrıca glossy qd oled ve glossy woled arasında qd oled lehine ciddi şekilde yansıma farkı bulunur. Bunun sebebi yansıma önleyici katman.
Hocam hakkını helal et bu sefer harbiden kurtuldun benden artık iade etmem sanırım bunuQd oled panellerde Samsung'un uyguladığı yansıma önleyici katman bulunur, bu yüzden öyle yazıyorlar. Ayrıca Woled monitörlerde bu yok. Bu yüzden qd oled monitörlerde böyle yazıyorlar. Ayrıca glossy qd oled ve glossy woled arasında qd oled lehine ciddi şekilde yansıma farkı bulunur. Bunun sebebi yansıma önleyici katman.
Ekran ayarlarını vs. yaparken de destek lazım olacak dur hocamHocam hakkını helal et bu sefer harbiden kurtuldun benden artık iade etmem sanırım bunuteşekkür ederim her şey için.
o iş bende hocamEkran ayarlarını vs. yaparken de destek lazım olacak dur hocam![]()
MO27Q28G kullanıyorum aktif olarak ama bayadır glossy model bakıyordum fiyatları yüksek geldiği için almıyordum çok iyi denk geldi o zaman. Yüksek parlaklık arayan biri değilim şuan MO27Q28G da 50-40 arası kullanıyorum hayli hayli yetiyor.Qd oled panellerde Samsung'un uyguladığı yansıma önleyici katman bulunur, bu yüzden öyle yazıyorlar. Ayrıca Woled monitörlerde bu yok. Bu yüzden qd oled monitörlerde böyle yazıyorlar. Ayrıca glossy qd oled ve glossy woled arasında qd oled lehine ciddi şekilde yansıma farkı bulunur. Bunun sebebi yansıma önleyici katman.
Odama hiç ışık girmiyor perde sağolsun yansımadan yana sorun yaşamıyorum.MO27Q28G kullanıyorum aktif olarak ama bayadır glossy model bakıyordum fiyatları yüksek geldiği için almıyordum çok iyi denk geldi o zaman. Yüksek parlaklık arayan biri değilim şuan MO27Q28G da 50-40 arası kullanıyorum hayli hayli yetiyor.
Rica ederim.Hocam hakkını helal et bu sefer harbiden kurtuldun benden artık iade etmem sanırım bunuteşekkür ederim her şey için.
tftcentral.co.uk
Parlak kaplama üzerine yansıma önleyici yani glossy.glosy denmiş ama değil
"Display Surface Anti-Reflection"
MO27Q28G de bir çakallık yapılmış, hdmi 2.1 olmasına rağmen max 24 gbps verebiliyor;Qd oled panellerde Samsung'un uyguladığı yansıma önleyici katman bulunur, bu yüzden öyle yazıyorlar. Ayrıca Woled monitörlerde bu yok. Bu yüzden qd oled monitörlerde böyle yazıyorlar. Ayrıca glossy qd oled ve glossy woled arasında qd oled lehine ciddi şekilde yansıma farkı bulunur. Bunun sebebi yansıma önleyici katman.