❌İndirim Bitti! MSI mag pano 100r pz BEYAZ 5634TL

hala rakiplerine göre pahalı 5500 civarına inse acayip iyi olur su gibi satar
Rakipleri? Bu kadar büyük kasalar 7kdan başlıyor. Sizin bahsettiğiniz kasa muhtemelen m100r. Onunla bunun arasında çok fark var boyut olarak

Bu kasa en dip 4.6k gördü o da 500tl Amazon kuponuyla. Kendim bu fiyata aldım ve 3 4 aydır takip ediyorum piyasayı. Bahsettiğiniz 3k civarında fiyata hiç düşmedi yani
Post automatically merged:

Hocam kasa boyutlarına bakın önce bence, aynı ölçülerde veya yakın ölçülerde dahi değiller.

Kasa sadece dış hacim olarak çok büyük. İç hacimde o kadarda büyük değil dış boyutları kadar. Yinede bu fiyatlarda yeterince büyük.

Fsp cut 592 bildiğim buna benzer hemen hemen aynılar bende var elimdeki parçalar ile sistem topkadım ssd bekliyorum ilana koynak için ancak fsp de fanlarda hız kontrolü yoktu 4 ad 14cm argb fan ile geliyor ama sessiz hava akışı güzel dikey ekran kartı destekli fotoğraf eklenmiyor atamıyorum maalesef
Yolladığınız kasada baya işlevsel intake anlamında.
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-gt302-tg-4x140mm-argb-fanli-siyah-kasa.html bu nasıl hocam

Mük kasa 5K ya Ekimde aldım. Aşırı mutluyum. Rakipleri 8-9 lira.

Mesh kasa arayanlar için bir şey diyemem hocam daha uygun bulunabilir tabi. Sabah beri aynı sınıfta olmayan kasalar kıyaslanıyor biraz pişman oldum gibi postu açtığımda.
Konunun biraz dallanıp budaklaması normal takılma bence şu an 100r pz siyahını kullanıyorum(beyaz sistem merakım yok) önceki sattığım sistemde almıştım ilk takip ediyordum amazonda geçenlerde 1 stok düştü tekrardan aldım gerçekten çok kullanışlı ve gösterişli ve bayağı büyük kasa hava akışı açısından 6 fan içeri şeklinde çok iyi keşke işlemci hava soğutucu sevebilseydim üst kısma 3 fan dışarı şeklinde o zaman mükemmel olurdu hatta ilk kurulumda radyatörü yana taktım arka kısımda geniş 3 fan da oraya ekledim 6 fan radyatör oldu üst kısma 3 adet 14cm fan dışarı şeklinde ama içime sinmedi tekrardan üst kısma taktım radyatörü şimdi 3 adet arctic 14cm reverse fan sipariş ettim onu bekliyorum bu arada yan kısım 12cmx3 destekliyor diyor ama ben 14cmx3 taktım 1 fanın 2 vidası boşta kalıyor sadece ama oluyor.
Eski sattığım sistemde yanlar 14cm fan ile resimde belki denemek isteyen olur
8k bandı için eder ama biraz gereksiz kalıyor ancak amazon sağolsun ara ara getiriyor 5k bandında

Geri