thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,093
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #11,545
çoktan bitti hocam amazon satmıyordu %99 iptal entegrasyon hatasıdır. Amazon satsa linki atardım burayaLink var mı
çoktan bitti hocam amazon satmıyordu %99 iptal entegrasyon hatasıdır. Amazon satsa linki atardım burayaLink var mı
16mış, ben bu dikkat eksikliği muhabbetini acilen çözmem lazım. SD kartı SSD zannediyorum, 16 rami 32 zannediyorum. Depodan B12 düşse de alsak bari.16 değil miydi satıcı iptal eder diye almadım ben de
botlaBu tarz spesifik ürünler takibinizde mi yani nasıl siz de fark edebiliyorsunuz linkte atılmamış, merak ettim doğrusu
Kötü hocam 5bine kioxia geliyor indirim sizTranscend 2TB 1050/950Mb/s taşınabilir ssd indirimle birlikte 8200TL'ye geliyor
fiyat algım yok artıkKötü hocam 5bine kioxia geliyor indirim siz
nerede geliyor hocam 2TB Kioxia, 9bin küsür lira şuanKötü hocam 5bine kioxia geliyor indirim siz
Amazon depoya geliyor ara sıra 5kya onu diyor arkadaş hocamnerede geliyor hocam 2TB Kioxia, 9bin küsür lira şuan
Evet, geldiği gibi bittiği için alınabilir olmuyor genelde, o açıdan 8000 liraya iyi bir fırsat diye düşünüyorumAmazon depoya geliyor ara sıra 5kya onu diyor arkadaş hocam
ztn bunu düzenli yapanların adresleri banlanıyor diye biliyorum, net bilenler aydınlatsınBenim de 1 kere böyle bir şey yaptığım oldu ama Amazon depo ile alakasız, 2-3 yıl oluyordur farklı firmadan alıp merakımı giderip sonra beni tatmin etmeyince iade vermiştim. Bence 1 defaya mahsus yapılmışsa yanlış olup olmadığı tartışılır ama sistematik olarak kullanıp kullanıp iade verme işi yanlış tabii ki.
Yapmak isteyen bir yolunu bulur yine bir şekilde yine yapar hocam, tanıdığının evine göndertir banlamak çözüm değil.ztn bunu düzenli yapanların adresleri banlanıyor diye biliyorum, net bilenler aydınlatsın
Ürün beklentini karşılamadıysa gayet normal bence cayma hakkı adı üzerindeBenim de 1 kere böyle bir şey yaptığım oldu ama Amazon depo ile alakasız, 2-3 yıl oluyordur farklı firmadan alıp merakımı giderip sonra beni tatmin etmeyince iade vermiştim. Bence 1 defaya mahsus yapılmışsa yanlış olup olmadığı tartışılır ama sistematik olarak kullanıp kullanıp iade verme işi yanlış tabii ki.