🔥İndirim INNO3D RTX5070Ti X3 OC 47.974 TL 6-9 TAKSİT

Direk "alınmaz" diye kesin, otoriter bir iddiada bulunup kendini karar mercii olarak görmene gülücük attık, 10-15k fazla para bayılıp orta segment kart almaktan bahsediyosun, 40k ya 1-2 kere, 44k ya defalarca inno3d/zotac satıldı, üstüne 10-15k koyup galax almak tercih meselesi, kartın buz gibi çalışmasına gerek yok kardeşim, karta zarar vermeyecek ısılara çıkmasının hiç bir sakıncası yok kart ömrüne.

Kendim kullanıyorum boşta 38 derece ki zaten boştaki sıcaklık sistemin/kasanın ısısıyla alakalı, stress testlerinde furmark gibi max 69 gördüm UV siz, UV de yaptım şuan mis gibi 9070xt parasına 5070 ti kullanıyorum.

Alınmaz gibi net konuşmasan da ben almazdım gibi bir cümle kursan kimse gülmezdi.
Kral arkadaş 7800x3d ile a620 anakart kullanıyor. 5200 mhz ram kullanıyor. Sen niye ciddiye alıyorsun boşver onlar ne alıyosa alsın. 40 yıldır kart üreten firmaya çöp alınmaz diyolar hangi veriye dayanarak diyolar anlamış değilim zaten genelde cevap dahi vermiyorum. Tartışmak için verdiğin efora yazık boşver.

Kral arkadaş 7800x3d ile a620 anakart kullanıyor. 5200 mhz ram kullanıyor. Sen niye ciddiye alıyorsun boşver onlar ne alıyosa alsın. 40 yıldır kart üreten firmaya çöp alınmaz diyolar hangi veriye dayanarak diyolar anlamış değilim zaten genelde cevap dahi vermiyorum. Tartışmak için verdiğin efora yazık boşver.
Sen ne şartlarda ne kullandığımı bilmeden böyle boş boş konuşursan 40 yıldır kart üreten firma soğutmayı adam akıllı yapamayıp adam akıllı malzeme kullanmazsa alınmaz demeyede devam ederim benim alınmaz demem sorun değil ama insanları ne şartlarda nasıl sistemler topladığını sormadan bütçelerini bilmeden böyle yorum yapmak daha vahim :) Ben parçaları değiştirirm sıkıntı değil ama sen bu kafayla bir ömür geçireceksin yazık sana. A620 kullandığım anakart 120 watt destekliyor ayrıca parçalarımda uyumsuzluk yok aldığım değerler normal canını sıkıyorsa belirteyim bir tek ramlerim eksik onuda fiyatların düşmesini bekliyorum hazır aldım ben bu sistemi yavaş yavaş upgrade atıyorum boş boğazlığın lüzumu yok.

Sen ne şartlarda ne kullandığımı bilmeden böyle boş boş konuşursan 40 yıldır kart üreten firma soğutmayı adam akıllı yapamayıp adam akıllı malzeme kullanmazsa alınmaz demeyede devam ederim benim alınmaz demem sorun değil ama insanları ne şartlarda nasıl sistemler topladığını sormadan bütçelerini bilmeden böyle yorum yapmak daha vahim :) Ben parçaları değiştirirm sıkıntı değil ama sen bu kafayla bir ömür geçireceksin yazık sana. A620 kullandığım anakart 120 watt destekliyor ayrıca parçalarımda uyumsuzluk yok aldığım değerler normal canını sıkıyorsa belirteyim bir tek ramlerim eksik onuda fiyatların düşmesini bekliyorum hazır aldım ben bu sistemi yavaş yavaş upgrade atıyorum boş boğazlığın lüzumu yok.
:) O zaman senin mantığınla konuşalım. İnsanlar Asus Rog Strix ekran kartları varken Inno3D mi tercih ediyor sence? Bu bütçe meselesi değilmi? Herkes MSI ASUS almak istemezmi? Senin ne şartlarda aldığın önemli de insanların hasbel kader 6 taksit denk getirip almaya çalıştıkları kartı kötü olmamasına rağmen kötülemek senin haddine mi? Ha prenses konuş bakalım.

:) O zaman senin mantığınla konuşalım. İnsanlar Asus Rog Strix ekran kartları varken Inno3D mi tercih ediyor sence? Bu bütçe meselesi değilmi? Herkes MSI ASUS almak istemezmi? Senin ne şartlarda aldığın önemli de insanların hasbel kader 6 taksit denk getirip almaya çalıştıkları kartı kötü olmamasına rağmen kötülemek senin haddine mi? Ha prenses konuş bakalım.
Buranın verdiği anonimliğe çok güvenme olur mu kardeşim üslubuna dikkat et. Ben değil google a yazarsan kimlerin ne sorunlar yaşadığını görebilirsin bknz: ÖRNEK İnsanları düşündüğüm için almayın diyorum zaten 2 gram aklın var burda boş boğazlık yapıyorsun o kadar zenginsen al kendin sanki bana MSİ kart öneriyor. Taksitle alacaksa da üst seviye bir kart alsın kafası rahat olsun kardeşim.

Son düzenleme:
Buranın verdiği anonimliğe çok güvenme olur mu kardeşim üslubuna dikkat et. Ben değil google a yazarsan kimlerin ne sorunlar yaşadığını görebilirsin bknz: ÖRNEK İnsanları düşündüğüm için almayın diyorum zaten 2 gram aklın var burda boş boğazlık yapıyorsun o kadar zenginsen al kendin sanki bana MSİ kart öneriyor. Taksitle alacaksa da üst seviye bir kart alsın kafası rahat olsun kardeşim.
inno3d 5070ti kartta ne gibi sorun yaşadınız?

Hani bitecekti üretimi daha satışı olmayacaktı, ne oldu o iş. Boşu boşuna heyecan yarattılar

tamam

kartın malzeme kalitesi iyi olsa ne olmasa ne. kartı kasadan cıkarıp cıkarıp oksuyormusunuz ? soğutma yeterliyse serinin en ucuzunu markaya bakmadan alıp geçmek gerek.

olması gereken fiyatın hala üstünde bu kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En çöp modelden soğutma malzeme kalitesi bekliyon ya yar yar yarıldım yemin billah en çöp diyomda gene yeterli düzeyde. He git bi ichill frostbite ları falan araştır bari maden soğutma madem malzeme kalitesi istyorsun. Şu karta UV yapsan senin dediğin ses ve adam akıllı olmayan soğutma iyi oranda çözülecek zaten. Kendin 5200mhz ram ve a620 kullanıyorsun milletin bütçelerini bilmeden yorum yapmayın falan diyorsun insanlar bi pc almak için neler yapabilirim neyden kısabilirim diye düşünüyor bu durumda modelin gram önemi yok taş gibi kart halen.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,147
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro
Geri