kyemre058
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 869
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral arkadaş 7800x3d ile a620 anakart kullanıyor. 5200 mhz ram kullanıyor. Sen niye ciddiye alıyorsun boşver onlar ne alıyosa alsın. 40 yıldır kart üreten firmaya çöp alınmaz diyolar hangi veriye dayanarak diyolar anlamış değilim zaten genelde cevap dahi vermiyorum. Tartışmak için verdiğin efora yazık boşver.Direk "alınmaz" diye kesin, otoriter bir iddiada bulunup kendini karar mercii olarak görmene gülücük attık, 10-15k fazla para bayılıp orta segment kart almaktan bahsediyosun, 40k ya 1-2 kere, 44k ya defalarca inno3d/zotac satıldı, üstüne 10-15k koyup galax almak tercih meselesi, kartın buz gibi çalışmasına gerek yok kardeşim, karta zarar vermeyecek ısılara çıkmasının hiç bir sakıncası yok kart ömrüne.
Kendim kullanıyorum boşta 38 derece ki zaten boştaki sıcaklık sistemin/kasanın ısısıyla alakalı, stress testlerinde furmark gibi max 69 gördüm UV siz, UV de yaptım şuan mis gibi 9070xt parasına 5070 ti kullanıyorum.
Alınmaz gibi net konuşmasan da ben almazdım gibi bir cümle kursan kimse gülmezdi.