❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Şuan geri İstanbul'a dönüyor benimki.

Monitörden memnun kaldınızmı yüzeysel bi inceleme atarsanız güzel olur :D
valla ilk defa oled monitör gördü gözüm o yüzden ben bir şey diyemem. 5*2 hoparlör var laptopdan daha iyi ses veriyor o güzel oldu. Ölü pixel vs yok gibi. Stand sağlam ve yer kaplamıyor ilk izlenimlerim olumlu daha oyun oynamadım

Ekran yüzeyi parlak güzel. Görüntü zaten çok iyi. 2k ips monitör var 27 inch ikisi yanyana görüntü farkları net belli oluyor. Ama detayları ayarlar ile daha güzelleştirilebilir. İndirilmesi gereken yazılım uygulama vs. varsa onları da indirelim

Dün 14:37 de sipariş bugün saat 19:40 oldu hala ürün hazırlanıyor ne kadar uyuşuk bir firma

ulan bi benimki gelmedi dün aradılar müşteri memnuniyeti için teslim edilecek diye ama bi gelişme olmadı dünden beri bugün dağıtıma çıksa da alsam

Benimki geri dönmüş İstanbul'a

üç kağıtçı rezil firmalar şu ürünleri bu fiyata satabiliyorken neden 25-30 k arası fiyat giriyorlar? şu şekil indirim yapmadıkları sürece bu insan dışı yaratıklardan çöp bile almayacaksın. iflasın eşiğine geldiği zaman da seve seve düşürecekler fiyatları. şu fiyatın komikliği türkiyenin özeti. saygılar.
ya çok biliyosunuz bi boş yapma be. işin bilen biri olarak söylüyorum bütçe kullanılmış burda. zarar ediyor itopya bu üründen kendi cebinden veriyor yani ürüne. marka destek verse bile bu üründe bu kadar düşemez. zaten normal fiyatlarında bile %10 üstü kar etmiyor firmalar ne anlatıyorsunuz?

Hayırlı olsun arkadaşlar. Gelenleri çok kıskandım yalan yok mis gibi monitör almışsınız. Umarım memnun kalırsınız.

İade edilmiş benimki göndericiye. Arayacağım bakalım tekrar gönderecekler mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri