400 Bin TL Limitli Kredi Kartı Borcu İçin Yardım

Spenxi

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 400 bin TL olan limitimin 300 binini tüketmiş durumdayım ve asgarisi 120 bin TL geldi bu rakam ciddi bir şekilde zorlamaya başladı askari ödeyerek kapatırım diyordum ama mümkün değil mecbur harcıyorum yapılandırma için bankayı aradığımda uygun bulunmadığımı söylediler ne yapmamı tavsiye edersiniz bugüne kadar hiç geciktirmedim şimdi askariyi ödemeyip borcu gecikmeye düşürsem yapılandırma yaparlar mı yada başka bir tavsiyeniz varmı

Uygulamadan borcu taksitlendiremiyor musun?

Bir daha ara yapılandırmazsanız ödemeyecem de illa bir tanesi yapılandırır

Uygulamadan borcu taksitlendiremiyor musun?
Maalesef müşterisi hizmetleri ile iletişime geçin diyor banka iş Bankası banka da şuanda yapabileceğimiz bir şey yok diyor ilerde duruma göre hareket ederiz dedi temsilci yani son aşamaya kadar faiz bindirecekler anladığım kadarıyla

Hocam ödemeyeceksiniz 2-3 ay tabii o sıra da faiz binecek sonra zaten banka sizi aramaya başlar yapılandırma vs için, ama kredi notunuzu büyük derece de etkiler bu olay.

Öncelikle merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 400 bin TL olan limitimin 300 binini tüketmiş durumdayım ve asgarisi 120 bin TL geldi bu rakam ciddi bir şekilde zorlamaya başladı askari ödeyerek kapatırım diyordum ama mümkün değil mecbur harcıyorum yapılandırma için bankayı aradığımda uygun bulunmadığımı söylediler ne yapmamı tavsiye edersiniz bugüne kadar hiç geciktirmedim şimdi askariyi ödemeyip borcu gecikmeye düşürsem yapılandırma yaparlar mı yada başka bir tavsiyeniz varmı
gecikmeye düşünce yapılandırmaya uygun statüsündeyse devletin 3.11 faiz oranıyla 48 aya kadar yapılandırabiliyorsun yada bankanın yapılandırmasına müsait ise 12 ay idi sanırım yapılandırma yapılabiliyor

Ardarda 3 dönem asgari odersen kartın kullanıma kapanacak bunuda göz önünde bulundur.

Ardarda 3 dönem asgari odersen kartın kullanıma kapanacak bunuda göz önünde bulundur.
Bende bundan korkuyorum zaten 3 ay oldu ödesem ayrı bir dert ödemesem kim bilir ne kadar faiz binecek benim biraderin kumar borcu için karttan tek seferde yüksek meblağ harcadım kafamı skeyim beraber ödüyorduk şimdi yine başlamış kaybetmiş en çok da o koyuyor şimdi ondan para gelmeme ihtimali de var mecbur yapılandırma için uğraşayım o zaman bakalım gecikmeye girdikten sonra inşallah yaparlar

kredi çekip kartı kapat sonrasında da krediyi taksitle öde bu sürede de kredi kartlarını kapat en fazla böyle olur yapılandırma olmuyorsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

krediyi öderken de tekrar kart açıp borç yapma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox