Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,070
Bence öyle takılır sırıtmaz yani fiyat da uygun gerçekten ihtiyaç varsa alınabilir gibi geldi banaHmm öyle mi diyosun
Bence öyle takılır sırıtmaz yani fiyat da uygun gerçekten ihtiyaç varsa alınabilir gibi geldi banaHmm öyle mi diyosun
Aldım bakalim teşekkürlerBence öyle takılır sırıtmaz yani fiyat da uygun gerçekten ihtiyaç varsa alınabilir gibi geldi bana
Emin değilim ama arkasına takılır gibi duruyo en kötü yana takıp uzatırsınTam satın alcaktim da şu nb80 monitor kolunu takamayacagimi dusundum
Post automatically merged:
Monitor kolu takilir mi acaba buna ya takilcak mesafesi yok gibi
Böyle bir konu gördüm, paylaşmasam olmaz. Ona göre alırsınız:
Bundan yaklaşık 3-4 sene öncesinde ceramical marka masa almıştık ve gerçekten çok beğenmiştik. Masalarda aradığım ilk ve tek unsur sallanmaması sağlam yapıda olmasıydı. Bundan yola çıkarak CERAMİCAL marka masayı tedarik ettik ve aradan geçen yıllar boyunca bana mısın demedi. Sallanma eğilme bükülme sorunu yaşamadık buna dayanarak bir çok arkadaşıma da önerdim. Geçtiğimiz günlerde tekrardan bu markanın ürününü almak için harekete geçtim ve sipariş ederek dün elime geçmesini sağladım ancak şunu görüyorum ki yıllar geçtikçe kalitede düşüş ve malzemeden kısma oldugunu farkettim. Demirlerin...
Hangi model acaba yazarsanız iyi olur o modeli almayalım.Bu masa konudaki masa değil. Bir ara çok meşhur olmuş ve benim de almayı düşündüğüm başka bir model.
Takılır ya, HB üzerinden baktım baya 1 el kadar boşluk vardı görsellerde.Emin değilim ama arkasına takılır gibi duruyo en kötü yana takıp uzatırsın
Senin sinsilik seviyesi söyle hocam:Bunu ucuz sipariş ver, pahalı aldığını iade oluştur, yeni kargo gelince hiç açmadan onu iade olarak gönder. 1400₺ az değil.![]()
Tam satın alcaktim da şu nb80 monitor kolunu takamayacagimi dusundum
Post automatically merged:
Monitor kolu takilir mi acaba buna ya takilcak mesafesi yok gibi
Alyan çıkıyor mu içinden kurulum için? Birde köşelerde ezik sorun falan var mıydı?2 gün önce 3099₺ ye aldım harika masa hiç sallanmıyor. Fiyat üzdü![]()
Dün gece aldım. Gelip gelmemesi kısmında emin olamadım fiyat tarafından dolayı. Bugün kargoya verildi.Başka yerde gördüm, insanlar beğenmiş fiyat olarak da dip görünüyor.
![]()
![]()