Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 696
fırsatkurdu genelde nothing ve alt segment xiaomi satıyor.nothing phone dışında başka yok mu
fırsatkurdu genelde nothing ve alt segment xiaomi satıyor.nothing phone dışında başka yok mu
Hayırlı olsun hocam. Oyun performansını da deneyebilir misiniz?Bugün geldi cihaz, çok şık çok farklıiphone'u kopyalamak yerine yeni bir şeyler denemişler, şu anlık yaşadığım deneyimden memnunum, uzun soluklu da değişeceğini sanmıyorum, zaten aşırı telefonla haşır neşir olmuyorum. Bu arada ilk defa Samsung dışında bir telefon kullanmış olacağım.
Şu anlık gözlemlediğim artıları(Eski telefonum S22'ye kıyasla):
+Cihazın tepkileri daha hızlı, performans farkı hissettiriyor.
+Android'in o eski kişiselleştirme ruhunu taşıyor, kişiselleştirme sevenler için oldukça keyifli.
+Kamerasında kullanıcıların oluşturduğu presetleri paylaşıp indirebiliyorsunuz, Fujifilm filtresini denedim çok hoştu
+Cihaz saf android hızında Nothing Phone deneyimi yaşatıyor, iphone/iphone kopyası bir cihaz kullandırtmıyor size.
+Nothing Space özelliği çok hoşuma gitti, muhtemelen sık sık kullanacağım.
Eksileri:
-Yapısı şık ve güzel olsa da bir tık ağır, benim gibi kompakt cihaz sevenleri üzer.
-Ekran, S22'ye göre biraz cansız, kontrast ayarlarıyla oynarsam düzelir mi bilmiyorum ama sıcak renkler yerine soğuk renk seviyorsanız sizin için eksi değil.
Deneyimledikçe güncelleyeceğim.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Önceden kamerasında odak problemi vardı ve zoom yaparken takılıyordu. Son güncellemeyle kamera olması gerektiği gibi çalışıyor.Nothing phone 3a alınır mı acaba yıllardır xiaomi kullanıyorum genel olarak akıcılık dışında fiyatını pek hak etmedi söyleniyor ama taksit de cezbediyor bir yandan
Ekran görüntüsü, ses kaydı, notlar, fotoğraf gibi pek çok şeyi barındıran bir alan. AI özelliği de mevcut, günlük konseptine sahip ama çok detaylı. İş, güç için kullanacağım, o yüzden hoşuma gitti. Misal fotoğraf çekip fotoğrafa ses kaydı bırakıyorsunuz ve bahsettiğim alanda çok fazla böyle öğeniz olsun, arama çubuğundan arattığınızda şak diye çıkıyorBu özellik nedir?
Fazla oyun oynamıyorum ama macbook'umda 2-3 tane pencere açınca cihazı ısıtan bir gacha oyunum varHayırlı olsun hocam. Oyun performansını da deneyebilir misiniz?