⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Bugün geldi cihaz, çok şık çok farklı :peepo2: iphone'u kopyalamak yerine yeni bir şeyler denemişler, şu anlık yaşadığım deneyimden memnunum, uzun soluklu da değişeceğini sanmıyorum, zaten aşırı telefonla haşır neşir olmuyorum. Bu arada ilk defa Samsung dışında bir telefon kullanmış olacağım.

Şu anlık gözlemlediğim artıları(Eski telefonum S22'ye kıyasla):
+Cihazın tepkileri daha hızlı, performans farkı hissettiriyor.
+Android'in o eski kişiselleştirme ruhunu taşıyor, kişiselleştirme sevenler için oldukça keyifli.
+Kamerasında kullanıcıların oluşturduğu presetleri paylaşıp indirebiliyorsunuz, Fujifilm filtresini denedim çok hoştu :peped:
+Cihaz saf android hızında Nothing Phone deneyimi yaşatıyor, iphone/iphone kopyası bir cihaz kullandırtmıyor size.
+Nothing Space özelliği çok hoşuma gitti, muhtemelen sık sık kullanacağım.

Eksileri:
-Yapısı şık ve güzel olsa da bir tık ağır, benim gibi kompakt cihaz sevenleri üzer.
-Ekran, S22'ye göre biraz cansız, kontrast ayarlarıyla oynarsam düzelir mi bilmiyorum ama sıcak renkler yerine soğuk renk seviyorsanız sizin için eksi değil.
-Ön kamerası 50mp ve s22'ye göre çok daha iyi çekiyor. Şimdi diyeceksiniz nesi eksi :D Sensör büyük olduğu için hole punch da büyük oluyor. S22'de fark etmediğim meret, bunda yüzüme çarpıyor.

Deneyimledikçe güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
Bugün geldi cihaz, çok şık çok farklı :peepo2: iphone'u kopyalamak yerine yeni bir şeyler denemişler, şu anlık yaşadığım deneyimden memnunum, uzun soluklu da değişeceğini sanmıyorum, zaten aşırı telefonla haşır neşir olmuyorum. Bu arada ilk defa Samsung dışında bir telefon kullanmış olacağım.

Şu anlık gözlemlediğim artıları(Eski telefonum S22'ye kıyasla):
+Cihazın tepkileri daha hızlı, performans farkı hissettiriyor.
+Android'in o eski kişiselleştirme ruhunu taşıyor, kişiselleştirme sevenler için oldukça keyifli.
+Kamerasında kullanıcıların oluşturduğu presetleri paylaşıp indirebiliyorsunuz, Fujifilm filtresini denedim çok hoştu :peped:
+Cihaz saf android hızında Nothing Phone deneyimi yaşatıyor, iphone/iphone kopyası bir cihaz kullandırtmıyor size.
+Nothing Space özelliği çok hoşuma gitti, muhtemelen sık sık kullanacağım.

Eksileri:
-Yapısı şık ve güzel olsa da bir tık ağır, benim gibi kompakt cihaz sevenleri üzer.
-Ekran, S22'ye göre biraz cansız, kontrast ayarlarıyla oynarsam düzelir mi bilmiyorum ama sıcak renkler yerine soğuk renk seviyorsanız sizin için eksi değil.

Deneyimledikçe güncelleyeceğim.
Hayırlı olsun hocam. Oyun performansını da deneyebilir misiniz?

Nothing phone 3a alınır mı acaba yıllardır xiaomi kullanıyorum genel olarak akıcılık dışında fiyatını pek hak etmedi söyleniyor ama taksit de cezbediyor bir yandan

Nothing phone 3a alınır mı acaba yıllardır xiaomi kullanıyorum genel olarak akıcılık dışında fiyatını pek hak etmedi söyleniyor ama taksit de cezbediyor bir yandan
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Önceden kamerasında odak problemi vardı ve zoom yaparken takılıyordu. Son güncellemeyle kamera olması gerektiği gibi çalışıyor.
Arayüzde birkaç ufak pürüz dışında genel anlamda memnunum. Telefonda standart kullanım dışında ( sosyal medya, konuşma ve whatsapp) oyun oynarım, gps takibi yaparım, en çok video izlerim. Ekranı Samsunglar kadar net ve canlı olmasa da 4k hdr + içeriklerde tat veriyor. otomatik ekran parlaklığı bazı zamanlar kendini ayarlayamıyor. Elinizi sensörün önüne 1-2 snlik bile getirseniz, ekran ışığını sıfıra yakın bir konuma indirip hemen yükseltiyor.

Pubg'de akıcı bir deneyim alıyorsunuz. Kaç fps veriyor bakmadım, ilgilenmiyorum zaten. Genel deneyim hayli iyi. Oyunda ısınıyor, zaten her cihaz ısınır ancak bu sizin oyun oynarken ilk 1 saat konforunuzu etkilemiyor, sonra tlefon şarjda iken eliniz ısıdan dolayı rahatsız olmaya başlıyor. ( kılıfla kullanıyorum, kılıfsız kullanımda 1 saat ve ötesi seanslarda rahatsız edici olacaktır. )

Malzeme kalitesi hayli iyi. Defalarca düşme ( su dahil), çarpmaya maruz kalmış bir cihazın halen ilk günkü performansını koruması hayli şaşırtıcı. Tabi kullandığım kılıfında bunda etkisi vardır ama suya düşmede cihazın kaliteli üretime sahip olduğu kendi açımdan kanıtlandı.

Yani cihazda geçen seneye kıyasla oldukça iyileştirilmiş olmasına rağmen halen yazılımsal ufak buglar mevcut. Bunlar da zamanla iyileştirecektir zira topluluktan gelen eleştirileri dinleyen ve yönünü buna göre çizen bir marka.

Aksesuar olayı yok. Satıp başka cihaza geçerim demeyin, 2. elde rağbet yok. Yani kararınızı verirken iyi araştırın. Teknik servise Evofone bakıyor. Benim işim düşmedi ama genelde sorun çıkınca değişim veya para iadesi yoluna gidiliyormuş. Tamir işine girmiyormuş teknik servis.

Bir daha alır mıyım? Ekosistem ürünleri ( özellikle saat) beklediğim gibi olmadığı için almam. Büyük ihtimal Samsung S serisinden bir cihaz ile yoluma devam ederim ancak bu 5 yıl sonraki bir karar olacak kısmetse. Cihazdan şu anda çok memnunum ve değiştirmek gibi bir niyetim yok.

5 yıldır İphone 12 kullanıyordum ana kart arızası verip cihaz çöp olunca , sırasıyla vivo v40, tekno v flip, iphone se 3 ve en son da bunu aldım. Vivo ve tecno'da ekran sorunu nedeniyle garantiden para iadesi yapıldı. se3'ü ise pil ve ekranı küçük geldiği için iade ettim. Bununla mutluyum, değiştirmeyi düşünmüyorum.

Bu özellik nedir?
Ekran görüntüsü, ses kaydı, notlar, fotoğraf gibi pek çok şeyi barındıran bir alan. AI özelliği de mevcut, günlük konseptine sahip ama çok detaylı. İş, güç için kullanacağım, o yüzden hoşuma gitti. Misal fotoğraf çekip fotoğrafa ses kaydı bırakıyorsunuz ve bahsettiğim alanda çok fazla böyle öğeniz olsun, arama çubuğundan arattığınızda şak diye çıkıyor :kizginpeepo:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam. Oyun performansını da deneyebilir misiniz?
Fazla oyun oynamıyorum ama macbook'umda 2-3 tane pencere açınca cihazı ısıtan bir gacha oyunum var :kekw: Adı reverse1999, 2d/3d animasyonları olan cihaza yük bindirebilecek bir oyun. Oyun 16-17gb boyuta sahip ve indirmeye başladığımda cihazın %82 pili vardı. İndirmeyi bitirip 20-25 dakika oynadıktan sonra pilim %74 seviyesine düştü. Kamera ve glyph'in olduğu kısımda sıcaklıkta ılıma oldu, ama el yakan cinsten değil, aksine bir başkasının elinden telefonu aldığınızdaki ılıklığa sahipti o da muhtemelen 35-36 dereceye tekabül ediyor.

Elinizde airpods varsa ve geçmeyi düşünüyorsanız, yeni kulaklık almanıza gerek yok. Ses kalitesi diğer android cihazlardan daha iyi, sebebini bilmiyorum ama nothing cihazda batarya seviyesi vs de gözüküyor. Ayrıca play store'da kulaklığın özelliklerini kullanmanızı sağlayan appler var. Fakat düşünceme göre nothing rootlu cihazlarda librepod ile sağlanan tam desteği herhalde android 17 ile getirir gibi. Kulaklığı AAC ile kullanabiliyorsunuz, LDAC yok. Ses kalitesi SSCli(samsung seamless codec) buds 3 pro'dan iyi bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri