Sizce 5070 ekran kartli bu sistem parasının hakki mi

Çok bit etkisi yok zaten ufak tekef oyun oynucam diyon ekran kartından işlemciden çıkma
Post automatically merged:

En mantıklısı böyle ya boşa para harcamaya gerek yok adam sadece Valo lol oynuyacak mesela 32gb Ram yok 5080 gerek yok 5070-7500f/245kf bulsun yapıştırsın maksat uyguna kapatmak
Aynen öyle
Teşekkürler hocam ilgili arkadaşlardan bir ricam olacak yaptığım iş gereğince uzun saatler çalışıyorum ve telefonu elime pek alma şansım olmuyor eger mantıklı sistem bulurlarsa linki buraya atarlarsa cok teşekkür ederim herkese iyi geceler dilerim
Untmazsam ilgilenirim hocam iyi geceler

Hayırlı olsun hocam ama bu paket daha iyi aldığınız sistemde kötü değil 32gb ram olsaydı iyiydi 👍
Yalan söyleyemeyecegim 9 ay vade farksız olduğunu görünce beni ayrı cezbetti zaten bir kac ay sonra ram fiyatları da düşmeye başlarsa enflasyondan 2. Slot rami ücretsiz getirebilirim diye düşündüm

Yalan söyleyemeyecegim 9 ay vade farksız olduğunu görünce beni ayrı cezbetti zaten bir kac ay sonra ram fiyatları da düşmeye başlarsa enflasyondan 2. Slot rami ücretsiz getirebilirim diye düşündüm
Bu sistemde paraf 6 Axess 5 taksit veriyormus 3k lik fark için cok iyi bir fırsat olabilir sistem parçaları da iyi çünkü ama gene siz bilirsiniz taksit önemli

Bu sistemde paraf 6 Axess 5 taksit veriyormus 3k lik fark için cok iyi bir fırsat olabilir sistem parçaları da iyi çünkü ama gene siz bilirsiniz taksit önemli
Bahsettiğiniz kartların hiçbirini kullanmiyorum suan kayıt olustursam hemen 60k lik limit vereceklerini de sanmiyorum

Geri