❌İndirim Bitti! Amazon.com.tr Gigabyte Eagle OC Ice 5060 Ti 16 GB 9 Taksit 26.643₺

Saçma sapan crash siyah ekran battlefield 6 oynuyoruz arkadaşlarla çat diye oyunun ortasında koşarken atıyor. CS2 de oyunu alt tab yapınca oyun geri açılmıyor mesela siyah ekranda kalıyor. Sürekli driver ile uğraşmaktan sıkıldım. Onu yükle bunu sil şunu yap. RX 580-590-6600 vs. bir sürü AMD kart kullandım hepsindede buna benzer sorunlar yaşadım insanlar düzeldi diyordu aldım gördüm düzelen bir şey yok. AMD öven öneren herkes minimum bir tane crash ve siyah ekran vs almıştır yinede f/p diye öneriyorlar. Bundan önce 4060 ve 4060 ti vardı bir kere şöyle sorun yaşamadım. Bunun fanboylukla alakası yok fanboy olsam AMD'ye şans vermem.
CS deki alt tab sorununu bir arkadaş Nvidia ile yaşamıştı ama çözümünü hatırlamıyorum i, bence karttan değildir hepsi ama

indirim bitmiş bu fiyatdan şuanda alınmaz değilmi sistemim beyaz bana çok yarıyor çünkü , şuanda rtx 4060 8gb kullanıyorum buna geçmem mantıklımı

İndirim bitmiş konuyu düzenledim. Bence hiç bir 5060 Ti 30 bin civarında değmez, ister bu ister başka bir model taksit durumuna göre 26 civarına düşmesini bekleyebilirsiniz en azından fiyatını hak etmiş diyebilirim. Peşin 26 hiç verilmez zaten

Yazık günah ya şu karta 26.5K verene kadar üstüne 3 kuruş daha koyun 2.elde tertemiz 9070XT ler var.

Bu fiyata kesinlikle almayın, aldırmayın.

Yazık günah ya şu karta 26.5K verene kadar üstüne 3 kuruş daha koyun 2.elde tertemiz 9070XT ler var.

Bu fiyata kesinlikle almayın, aldırmayın.
Hocam. Amazonda 6 taksit avantajı var ve sürücüler amdde stabil degil memnun olmayan cok insan var o yuzden

Hocam. Amazonda 6 taksit avantajı var ve sürücüler amdde stabil degil memnun olmayan cok insan var o yuzden
Stabil dostum stabil, emin olabilirsin. 6 ay 9070XT Aorus kullandım en ufak sorun yaşamadım, stabil değil diyenlerin muhtemelen sistemi de stabil değil. Kartı bile satmadım daha dolabın üstünde boş boş yatıyor, bir sorun yaşasam burada açık açık söylerim ama 9070XT de hiç bir sürücü sorunu yok.

Stabil dostum stabil, emin olabilirsin. 6 ay 9070XT Aorus kullandım en ufak sorun yaşamadım, stabil değil diyenlerin muhtemelen sistemi de stabil değil. Kartı bile satmadım daha dolabın üstünde boş boş yatıyor, bir sorun yaşasam burada açık açık söylerim ama 9070XT de hiç bir sürücü sorunu yok.
hocam siz sorun yaşamadınız diye insanlar yaşadığını yalan söylüyo olarak görmek ne kadar doğru ? heralde birşeyler yasıyolar ki o kadar forumda konuda cevap yazıyolar.

Ben RTX 5070 alıyorum bu sebeplerden memnun olanda vardır tabi ama uğraşmak istemiyorsanız oyun hevesiniz kaçmasın istiyorsanız bence 15-20 fps gerekirse düşük alın ama bu tarz şeylerle uğraşmayın. Kendileride biliyor sorunu 6 aydır çözemediler battlefield 6 çıktığı günden beridir atıyor bi güncelleme ile çözmek zor olmamalı bazen 1 maç atmaz 2. maç atar bazen ilk maçta atar kafasına göre donanım hızlandırmayı kapat şunu yap bunu yap bir sürü yöntem dene yine sonuç aynı.
Dostum çıktığı günden beri 9070XT ile BF6 oynuyorum ön sipariş ile almıştım. Daha 1 kere bile oyundan ne attı ne de siyah ekrana vs. düştü. Sorun oyunda değil, kartta da değil senin sisteminde.

Nvidia alınca çözülecek sandığın sorunun aynısı hatta daha fazlası 5070 ve 5070 Ti da yaşanıyor zaten buyur bakabilirsin. Önce sisteminizi stabil hale getirin bence.

Benim sipariş daha kargoya verilmedi iptal edebilirim. Taksitli ve bu fiyat bandında öneriniz var mı 2k monitör için

Geri